Super Soya Lecithin - inamicul colesterolului

Super Soya Lecithin - inamicul colesterolului

Alimentatia necorespunzatoare si a predispozitia genetica, face ca sanatatea a 85 % din populatie este expusa riscurilor ce decurg din hipercolesterolemie. Acesta este primul pas spre afectiunile cardiovasculare. Pentru prevenirea lor, cercetarile actuale evidentiaza necesitatea asimilarii acizilor grasi polinesaturati. Sa incepem lupta impotriva hipercolesterolemiei cu ajutorul plantelor!

Mai multe detalii


55,22 lei cu TVA

30 other products in the same category:

Super Soya Lecitin (100 capsule gelatinoase)

 

 Ca urmare a alimentatiei necorespunzatoare si a predispozitiei genetice, sanatatea a 85 la suta din populatie este expusa riscurilor ce decurg din hipercolesterolemie. Acesta este primul pas spre afectiunile cardiovasculare. Pentru prevenirea lor, cercetarile actuale evidentiaza necesitatea asimilarii acizilor grasi polinesaturati. Sa incepem lupta impotriva hipercolesterolemiei cu ajutorul plantelor!

 Lecitina este o substanta naturala ale carei efecte benefice asupra organismului
sunt cunoscute de putine persoane in momentul de fata. Este o substanta liposolubila care se afla in numeroase substante nutritive de origine animala si vegetala. Principalele sale componente sunt colina si inozitolul. Lecitina este principala sursa de colina, mai exact contine un anumit derivat al acesteia, fosfatidil-colina. 

 Lecitina din plante si alte surse naturale contine doar 10-20% fosfatidil-colina. Un produs cu lecitina este cu atat mai valoros cu cat contine o cantitate mai mare de fosfatidil-colina. Colina joaca un rol cheie in structura membranelor celulare si de multe ori se leaga de diverse vitamine. Colina favorizeaza circulatia substantelor liposolubile prin membranele celulare. Din colina, in creier se formeaza acetil-colina, o substanta neurotransmitatoare. Inozitolul se gaseste in alimentele de origine vegetala, de exemplu in soia. In structura creierului uman, inozitolul se depoziteaza in mari cantitati. Atat inozitolul, cat si colina sunt considerate substante lipocatabolice, adica substante care "ard" grasimile. Ele impiedica depunerea grasimilor in ficat. In cazul persoanelor cu boala Alzheimer, lecitina si inozitolul ajuta la imbunatatirea memoriei. Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului, deoarece converteste colesterolul si alte lichide in forme hidrosolubile contribuind astfel la eliminarea lor din organism. Impiedica formarea placilor de aterom pe peretii arteriali, si fortifica musculatura cardiaca.

 Deoarece in general alimentatia noastra cuprinde cantitatea mari de grasimi (mult peste necesarul organismului), lecitina este indispensabila oricarei persoane. Un alt efect deosebit de important al lecitinei este reducerea sau chiar inlaturarea durerilor articulare.

 Consumul sistematic al lecitinei permite celor suferinzi de artropatii sa isi desfasoare normal activitatile zilnice. Lecitina vine si in sprijinul persoanelor meteo-sensibile. Este indispensabila si pentru ameliorarea durerilor articulare la sportivi. Lecitina asigura o culoare sanatoasa a pielii, combate caderea parului, previne aparitia diverselor exeme. Contribuie la imbunatatirea capacitatii de memorare si are un usor efect sedativ. Administrata in combinatie cu mierea de albine, contribuie laintensificarea functiilor cerebrale. Este un excelent tonifiant pentru persoanele in varsta, apatici, care si-au pierdut apetitul. Accelereaza tranzitul intestinal si previne balonarea. 
 Exista mai multe tipuri de preparate cu lecitina. Unele dintre ele au o concentratie tripla, contin concentrat de soia si cantitatea mai mari de complex fosfatidilic. Ce inseamna aceasta? Inseamna ca o persoana care consuma lecitina simpla de 3 ori pe zi pentru ameliorarea diverselor simptome, va putea consuma doar o capsula pe zi din acest preparat (de trei ori mai puternic). 

 Efectul va fi mai intens dar tot continuu ca in cazul lecitinei obisnuite.

Atentie!

- In cazul unor dureri articulare deosebit de intense, datorate consumul sistematic poate incetini sau opri cresterea sau formarea litiazelor colesterolice din colecist.
Lecitina este absorbita cel mai bine in timpul meselor.

Inamicul colesterolului.

 Recomandari:

Mod de administrare:

Activitate fizica - stimulare
Adolescent (14-18 ani) - preventiv
Adult (18-50 ani) - preventiv
Afectiuni articulare degenerative
Alopecie
Antiinflamator
Aparat respirator
Aparat urinar
Artroza
Atentie
Ateroscleroza
Balonare
Bioritm (armonizare)
Calculi biliari
Calculi renali
Colecistita
Colesterol (scadere)
Colita, colon iritabil
Coxartrza
Dischinezie biliara
Discopaii
Fibron uterin
Guta
Hernie de disc
Insuficienta renala
Incaruntirea parului
Litiaza biliara
Litiaza renala
Lumbago
Matreata
Memorie (imbunatatire)
Meteorosensibilitate
Nevralgii
Oboseala
Par sanatos
Persoana in varsta - preventiv
Reumatism
Spondiloza
Steatoza hepatica

1-1-0
1-0-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
(2-1-0) 10 zile, apoi (1-1-0)
2-1-0
1-1-0
2-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0 6 luni
1-1-0
1-1-0 ->
1-1-0
1-1-0
2-1-0
2-1-0
2-1-0
2-1-0
1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-0-0
(2-1-0) 10 zile apoi (1-1-0)->
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-1-0 ->

 Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.

O capsula contine:
- Lecitina din soia 1200 mg
- Fosfatidilcolina 180 mg
- Fosfatidiletanolamina 156 mg
- Fosfatidilinozitol 120 mg