Bee Power Royal Jelly - laptisor de matca, bogat in proteine si aminoacizi

Bee Power Royal Jelly - laptisor de matca, bogat in proteine si aminoacizi

Daca sunteti adeptul produselor naturiste, atunci extractul de laptisor de matca a fost realizat pentru dumneavoastra. Cu aceasta substanta, un concentrat de nutrienti, albinele isi hranesc regina. Concentratul de nutrienti face posibil ca ea sa traiasca cu cinci ani mai mult decat albinele lucratoare, a caror durata medie de viata este de 2-4 luni.

Mai multe detalii


43,45 lei cu TVA

30 other products in the same category:

Bee Power Royal Jelly 50 mg (50 capsule)

 

 Daca sunteti adeptul produselor naturiste, atunci extractul de laptisor de matca a fost realizat pentru dumneavoastra. Cu aceasta substanta, un concentrat de nutrienti, albinele isi hranesc regina. Concentratul de nutrienti face posibil ca ea sa traiasca cu cinci ani mai mult decat albinele lucratoare, a caror durata medie de viata este de 2-4 luni. Consumul concentratului de laptisor de matca are o actiune benefica si asupra oamenilor, indiferent de varsta si starea lor de sanatate.

 Laptisorul de matca este produsul albinelor lucratoare, destinat hranirii reginei. Datorita laptisorului de matca, in perioada de inmultire, regina poate depune 2000-3000 de oua in decurs de 24 de ore. Laptisorul de matca este deosebit de bogat in vitaminele din complexul B, de exemplu vitamina B5 si B6. Este singura sursa naturala de acetilcolina. Mai contine vitaminele A, C, D, E, mineraleenzime si 18 aminoacizi

 In literatura de specialitate sunt mentionate urmatoarele rezultate obtinute in urma recomandarii laptisorului de matca
» Reimprospatarea organismului.
» Mentinerea sanatatii sistemului osos.
» Imbunatatirea capacitatii de rezistenta si fortificarea sistemului imunitar
» Efect benefic pentru articulatii.
» Tonifiant si roborant excelent. 

 Laptisorul de matca este un nutrient deosebit de bogat in vitamine, proteine si aminoacizi. Este un produs ideal pentru alimentatia naturista. Laptisorul de matca este produs de glandele salivare ale albinelor lucratoare, pentru hranirea reginei. Acesta este un concentrat de nutrienti care permite reginei sa traiasca mai mult de cinci ani in timp ce albinele lucratoare traiesc doar 2-4 luni. Tot acest nutrient ii ofera reginei posibilitatea sa depuna 2.000-3.000 de oua in decurs de numai 24 de ore. Este de remarcat faptul ca greutatea oualor depuse este aproape egala cu cea a reginei. Se obtin rezultate bune si la copiii care, din cauza alimentatiei neadecvate, prezinta tulburari de dezvoltare. La mamele care nu au lapte suficient, stimuleaza secretia laptelui. La varstnici inlatura senzatia de oboseala si impiedica epuizarea psihica totodata. Este eficient in caz de inapetenta, perturbari ale metabolismului, stare de slabiciune datorata batranetii, convalescentei in urma unor boli grave, mai ales dupa boli infectioase urmate de febra mare. Stimuleaza functionarea organelor hematoformatoase, fortifica sistemul nervos. Are un efect benefic in astmul bronsic, ulcere, afectiuni ale ficatului, fracturi,boli ale pielii. 

 Laptisorul de matca contine vitamine ale complexului B, dintre care in concentratie mare vitamina B5 (acidul pantoteic si vitamina) B6. Laptisorul de matca este singura sursa naturala de acetilcolina. Mai contine minerale, vitaminele A, C, D, E, enzime, 18 aminoacizi, substante care impiedica inmultirea bacteriilor si a virusurilor. 

 Substantele de tip hormonal din laptisorul de matca amelioreaza si functiile glandelor sexuale. In cazul barbatilor creste potenta, iar la femei s-au obtinut rezultate bune in perioada climaxului. Se utilizeaza si in caz de sterilitate. Laptisorul de matca revigoreaza organismul, mentine sanatatea sistemului osos si a articulatiilor. Poate fi consumat de oricine indiferent de sex si varsta. Nu este de mirare ca laptisorul de matca este cunoscut si agreat de multe tari din lume.

Atentie!

- Deoarece laptisorul de matca este obtinut din polenul florilor, miere si secretii salivare ale albinelor lucratoare, persoanele alergice la polen trebuie sa inceapa cu prudenta consumarea acestui produs.

- In caz de alergie consumarea produsului se va intrerupe imediat.

- Pentru o mai mare eficienta se recomanda consumarea laptisorului de matca cu miere.

- A se pastra la loc racoros, deoarece la caldura se descompune usor.

Putere regala.

Recomandari:

Mod de administrare:

Adolescent 
Anemie
Anorexie
Apetit (crestere)
Astenie
Ciroza
Convalescenta
Copii 1-14 ani - dezv. armon.
Coxartroza
Cresterea rez. musculare
Crestere - stimulator
Febra musculara (prevenire)
Gastrita
Hepatita
Imunitate scazuta
Inteligenta (ridicare coef.)
Leucemie
Leucopenie
Malabsorbtie
Oboseala
Pojar, rujeola
Pre si post operator
Scrasnit din dinti
Senilitate (dementa senila)
Tuberculoza
Varsat de vant

1-0-0 
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.

O capsula contine:

Concentrat de laptisor de matca (corespunde la 150 mg laptisor de matca) - 50 mg .