Natural HGH Support - hormon de crestere natural

Natural HGH Support - hormon de crestere natural

Human Growth Hormone (hormonul de crestere) este secretat de lobul anterior al hipofizei. Secretia acestuia este declansata de actiunea unor factori externi bine determinati si se elibereaza cu o anumita periodicitate.

Mai multe detalii


113,85 lei cu TVA

7 other products in the same category:

Natural HGH Support


 Human Growth Hormone (hormonul de crestere), este secretat de lobul anterior al hipofizei. Secretia acestuia este declansata de actiunea unor factori externi bine determinati si se elibereaza cu o anumita periodicitate. Eliberarea hormonului este ca un raspuns al organismului vis-a-vis de procesele care se desfasoara la acest nivel. Este interesant ca cea mai mare cantitate de hormoni de crestere ajunge in circulatia sanguina in timpul somnului adanc. Poate aceasta explica de ce dorm atat de mult nou nascutii, copiii mici si adolescentii. Acest proces dureaza aproximativ pana la 30 de ani si este strans legat de gradul de dezvoltare a organismului. Nivelul hormonului de crestere este mare in fetus, scade in perioada copilariei, apoi creste din nou in adolescenta. Deficienta acestui hormon in perioada copilariei (nanism) are drept consecinta o intarziere in crestere, in timp ce excesul de hormon duce la o crestere excesiva a  organismului (gigantism). In etapa de adult, hipersecretia de HGH duce la ceea ce se numeste acromegalie (cresterea capului, mai ales a urechilor, nasului, barbiei, mainilor si picioarelor si a unor organe interne). HGH este indispensabil organismului, in fazele de crestere si dezvoltare, deoarece accelereaza dezvoltarea tesuturilor musculare, formarea cartilajelor si oaselor, incetineste procesele catabolice ale acestor tesuturi si creste semnificativ forta musculara. Actioneaza eficient asupra sintezei proteinelor, dar in acelasi timp contribuie la descompunerea grasimilor depozitate in organism si la arderea lor. Dupa varsta de treizeci de ani, secretia hormonului de crestere scade brusc, iar in cazul persoanelor mai in varsta chiar inceteaza complet. Este important de mentionat faptul ca producerea hormonului de crestere de catre organism scade semnificativ si in starile de epuizare sau de stres. Pe masura ce scade nivelul hormonului de crestere, se modifica si functionarea organismului: scade masa musculara, se depun tot mai multe grasimi in diferite zone ale corpului, scade eficienta sistemului imunitar, scade pofta de mancare, iar functiile rinichilor devin mai putin eficiente. Unii cercetatori considera ca suplimentarea hormonului de crestere la persoanele in varsta, ar putea stopa unele procese negative. Presupunand ca ar fi adevarat, de ce nu consuma toata lumea, dupa varsta de 30 de ani, tablete cu hormoni?
- Administrarea hormonului de crestere este permisa numai la prescrierea medicului si doar in cazul unui nivel scazut de hormoni in perioada de crestere a copiilor. In acelasi timp, hormonul de crestere este comercializat in multe tari si utilizat de unii sportivi, mai ales culturisti care, de multe ori, platesc scump datorita potentialului risc pe care-l reprezinta administrarea hormonilor. Consumul unor hormoni de crestere artificiali  (sintetici) de catre sportivi a declansat discutii contradictorii inca din 1986, cand au inceput sa fie comercializate. Observatiile facute in anii ce au urmat au confirmat faptul ca administrarea hormonilor de crestere sintetici are numeroase efecte secundare asupra organismului, efectele consumului fiind necontrolabile. Cercetatorii si medicii sportivi considera ca cea mai potrivita solutie este ca sportivul, respectiv varstnicul, sa-si autostimuleze secretia hormonului de crestere. Cum? Cu ajutorul produsului Natural HGH Support, comercializat de Calivita International, care contine substante nutritive naturale, cu rol in stimularea secretiei naturale a hormonului de crestereNatural HGH Support nu contine hormoni de crestere. In locul acestora, contine nutrienti care declanseaza secretia hormonului de crestere. Dintre acestia amintim: aminoacizii (arginina, ornitina, lizina, glicina, glutamina); neurotransmitatorul numit acid gama-amina butiric (GABA) care actioneaza sinergic cuvitaminele B6 si C, cu cromul chelatat, lecitina si extractul de Vicia Faba Major. Aminoacizii si GABA, prin stimularea hipotalamusului, respectiva hipofizei, cresc secretia HGH, inmagazinarea si eliberarea acestuia; la aceste procese biochimice biologice iau parte numerosi hormoni si substante chimice considerate ca si hormoni. Vitaminele B6 si Csensibilizeaza receptorii periferici pentru HGH in tesuturile tinta. Cromul chelatat si lecitina, pe langa numeroase alte efecte cunoscute, scad nivelul colesterolului din sange, stimuleaza eliberarea HGH (cu cat nivelul colesterolemiei este mai scazut, cu atat secretia de HGH este mai puternica). 

Lecitina fortifica efectul anabolizant al hormonului HGH si al insulinei, dezvoltarea musculara, capacitatea fizica si utilizarea eficienta a glicogenului in muschi, ca sursa de energie. Extractul de Vicia Faba stimuleaza secretia HGH la fel de puternic ca si hormonul hipotalamic somatocrinina.

Substantele nutritive enumerate sunt eficiente si separat, dar impreuna potenteaza
secretia intermitenta a HGH si, in plus, stimuleaza eliberarea hormonului de crestere in circulatia sanguina in timpul noptii, respectiv a odihnei din timpul zilei. Sub efectul lor, secretia hormonului de crestere (HGH) atinge un maxim dupa aproximativa ora si jumatate de somn. Nivelul hormonului de crestere din organism scade, in mod firesc, odata cu inaintarea in varsta. Cu un meniu care contine aminoacizi, vitamine si minerale care stimuleaza secretia naturala a hormonului de crestere, se poate atinge un nivel HGH asemanator celui din tinerete. Natural HGH Support este un produs modern verificat, ale carui substante active stimuleaza in mod corespunzator secretia si eliberarea hormonului natural de crestere.Hormonul astfel format va actiona benefic asupra organismului, fara vreun efect secundar si, in acelasi timp, nu poate fi considerat ca substanta de dopaj.

Atentie!

Produsul trebuie consumat intotdeauna pe stomacul gol!Nu se recomanda bolnavilor cu diabet zaharat, deoarece poate perturba metabolismul glucidic (hormonul de crestere actioneaza in antagonism cu insulina). De asemenea, NU se recomanda administrarea hormonului de crestere sau a substantelor care stimuleaza secretia HGH la persoanele sub 25 de ani si dezvoltare normala fara avizul medicului specialist sau al medicului sportiv.