Arginine Plus (100 tablete)

Arginine Plus (100 tablete)

S-a demonstrat stiintific ca L-arginina, care face parte din categoria aminoacizilor  esentiali, joaca un rol important in apararea organismului impotriva tumorilor maligne, ajuta la detoxificarea ficatului, stimuleaza secretia de hormon de crestere si mentine functionarea normala a sistemului imunitar.

Mai multe detalii


97,46 lei cu TVA

7 other products in the same category:

Arginine Plus (100 tablete)


 Ficatul, considerat si "bucataria magica" a organismului, indeplineste numeroase functii. Este centrul metabolismului glucidic, lipidic si protidic. Are rol in reglarea glicemiei (nivelul zaharului din sange) si in metabolismul colesterolului. Descompunerea colesterolului in acizi biliari se desfasoara numai in ficat. Acizii biliari sunt indispensabili pentru asimilarea grasimilor. Sinteza si catabolismul aminoacizilor se desfasoara, partial, tot in ficat. De asemenea, in ficat se pot sintetiza si anumite proteine (de exemplu hormoni si anumiti factori de coagulare). Ficatul neutralizeaza si metabolitii toxici rezultati din procesele metabolice sau ajunsi in organism prin aport alimentar. Tulburarile functionale care insotesc bolile hepatice influenteaza desfasurarea normala a proceselor amintite mai sus, dar simptomele clinice apar foarte tarziu si doar in cazurile in care leziunile hepatice sunt grave. Tesutul hepatic intact poate suplini functiile tesutului lezat, dar aceasta nu inseamna ca ficatul este sanatos.

S-a demonstrat stiintific ca L-arginina, care face parte din categoria aminoacizilor  esentiali, joaca un rol important in apararea organismului impotriva tumorilor maligne, ajuta la detoxificarea ficatului, stimuleaza secretia de hormon de crestere si mentine functionarea normala a sistemului imunitar. Se stie ca arginina  este un element crucial pentru neutralizarea si eliminarea amoniacului din organism - o substanta nociva, rezultata in urma dezintegrarii proteinelor. Pentru eliminarea amoniacului mai sunt necesari inca doi aminoacizi: ornitina si citrulina.
La barbati, arginina influenteaza si spermatogeneza. Sunt cunoscute si efectele benefice ale acestui aminoacid in cazul afectiunilor renale. S-a demonstrat ca straturile externe ale epiteliului contin mari cantitati de arginina. Acest aminoacid este absolut necesar pentru sinteza proteinelor, avand un rol decisiv pentru cresterea si dezvoltarea optima a organismelor tinere. Fara o cantitate suficienta de arginina nu se poate dezvolta masa musculara si nu se poate reduce grasimea corporala. In cazul unor afectiuni ale ficatului, cum sunt degenerarea masiva sau ciroza, consumul de arginina poate avea un efect pozitiv asupra cursului bolii si poate ajuta la imbunatatirea starii generale a pacientului.
Sursele naturale de arginina sunt: semintele de floarea soarelui, orezul integral, susanul, painea graham, ovazul, nucile, jeleul si ciocolata. In ultimul timp, arginina a devenit o substanta preferata in cercurile sportive. Peste 50 de studii stiintifice au demonstrat ca arginina, indiferent de varsta celor care o consuma, intensifica producerea si eliberarea hormonului de crestere. Astazi, sportivii folosesc suplimente cu arginina pentru cresterea masei si fortei musculare si pentru reducerea depozitelor de grasime corporala.

Atentie!

Este interzis consumul de arginina gravidelor si mamelor care alapteaza!

Este strict interzis consumul de arginina schizofrenicilor!

Pentru o viata mai buna.

Recomandari:

Mod de administrare:

Alcoolism
Aparat digestiv
Aparat urinar
Atrofie musculara (tratament)
Arsuri ale pielii
Calculi renali
Ciroza
Hormoni crestere (stimulare)
Insuficienta renala
Litiaza renala
Muschi (dezvoltare masa)
Pre si post operator
Ulcer varicos

0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1 la ora 21 inainte de culcare
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

 Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.

O tableta contine:

 

L-arginina
Mangan (chelatat cu aminoacizi)
Cobalt (chelatat cu aminoacizi)
Acid alfa-cetoglutaric
Vitamina E
Crom

500 mg
600 mg
50 mg
50 mg
10 mg
50 mcg