Oxy Max (60 ml) - oxigeneaza-ti organismul

Oxy Max (60 ml) - oxigeneaza-ti organismul

In situatii normale, un litru de sange transporta 2 dl de oxigen si, astfel, in fiecare minut, la celule ajunge aproximativ 1 litru de oxigen. Daca, dintr-un anumit motiv, la celule ajunge o cantitate mai mica de oxigen decat cea necesara, atunci procesele de energogeneza care asigura functiile vitale vor fi dereglate.

Mai multe detalii


200,64 lei cu TVA

7 other products in the same category:

OxyMax (60 ml)


 De ce este importanta furnizarea unei cantitati corespunzatoare de oxigen organismului

 In situatii normale, un litru de sange transporta 2 dl de oxigen si, astfel, in fiecare minut, la celule ajunge aproximativ l litru de oxigen. Daca, dintr-un anumit motiv, la celule ajunge o cantitate mai mica de oxigen decat cea necesara, atunci procesele de energogeneza care asigura functiile vitale vor fi dereglate. Celulele sunt codificate genetic sa-si indeplineasca functiile in orice conditii, astfel ca vor cauta noi surse de energie, obtinandu-le din descompunerea anaeroba a glucozei. In consecinta, se va ajunge la un dezechilibru metabolic intracelular. Intr-un interval relativ scurt, va aparea un numar mare de celule slabite si bolnave, care si-au pierdut capacitatea de adaptare. Astfel de celule sunt lipsite de aparare in fata atacurilor virusurilor, ciupercilor, bacteriilor si ale altor agenti patogeni.

Oxigen  stabilizat :

O consecinta a industrializarii a fost poluarea mediului inconjurator si scaderea continua a cantitatii de oxigen din aer. Ca urmare, mai ales in orasele mari, oxigenul din aer nu mai este suficient pentru a acoperi nevoile organismului. In acelasi timp, organismul nostru este supus si efectelor nocive ale civilizatiei, ceea ce duce la cresterea necesarului de oxigen. Deci, cererea tot mai mare de oxigen este confruntata cu o limitare a sursei de oxigen. in Statele Unite ale Americii au aparut tot mai multe surse biologice de oxigen. Dintre moleculele de oxigen, cel mai eficient este oxigenul stabilizat, care este disponibil organismului sub forma moleculara si ajunge in fluxul sanguin prin procesul de digestie. Are urmatoarele proprietati: 
- Este deosebit de stabil, nu se descompune nici dupa ani de zile. Nu are efecte negative, nu prezinta nici un risc nu declanseaza activitatea radicalilor liberi.
- Este usor de utilizat de catre organism.

Conform literaturii de specialitate, oxigenul stabilizat are urmatoarele efecte benefice:
- Ajuta la oxigenarea celulelor, imbunatateste metabolismul.
- Datorita efectelor sale detoxifiante si purificatoare, contribuie la eliminarea bacteriilor anaerobe din organism (Streptococcus, Staphylococcus, Salmonella, Coli).
Energizeaza organismul, imbunatateste procesele fiziologice.
Imbunatatestea absorbtia si utilizarea vitaminelor,mineralelor, aminoacizilor si a extractelor de plante.
Imbunatateste circulatia sanguina, prevenind astfel aparitia bolilor cardiovasculare (infarct miocardic, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral). Amelioreaza simptomele care deriva din dificultatile respiratorii. Are efect benefic in cazul activitatilor fizice care solicita un consum marit de oxigen, imbunatatind semnificativ performantele fizice. 
- Prin cresterea oxigenarii creierului, influenteaza pozitiv functiile cerebrale.

Mentinerea homeostazei organismului nostru necesita aproximativ 1000 ml (1litru) de oxigen, care trebuie sa ajunga la nivelul fiecarei celulele. Aceasta cantitate de oxigen este asigurata, in cazurile ideale, de oxigenarea corespunzatoare a sangelui. Astazi insa, ca urmare a tehnologizarii societatii moderne, are loc o limitare crescanda a sursei de oxigen. Daca, in urma cu o suta de ani, continutul de oxigen al aerului era de 22%, astazi este, in medie, de 19%, iar in orasele mari, de numai 12-15%. Poluarea tot mai accentuata a mediului inconjurator, consumul alimentelor si al bauturilor prelucrate prin tehnologii moderne (care duc la cresterea continutului de substante nocive), stresul, iluminatul artificial, sedentarismul, absenta exercitiilor fizice reduc cantitatea de oxigen care ajunge la celulele organismului. in cazul in care celulele nu sunt "aprovizionate" cu oxigen suficient, acestea se orienteaza spre o alta sursa de energie, spre metabolismul anaerob. ceea ce conduce la perturbarea procesului metabolic al celulelor.

OxyMax este un supliment de oxigen biologic care contine oxigen stabilizat. Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic, care nu contine hidrogen-peroxid si care pune la dispozitia organismului oxigenul sub forma moleculara. Oxigenul stabilizat ajuta la suplimentarea cu oxigen a tesuturilor, reincarca organismul cu energie, imbunatateste procesele fiziologice, metabolismul si circulatia sanguina, amelioreaza simptomele ce deriva din dificultatile respiratorii. Influenteaza benefic absorbtia si utilizarea vitaminelor,mineralelor, aminoacizilor si extractelor de plante. Are un efect aerobic pozitiv (creste capacitatea de asimilare a oxigenului) pe parcursul activitatilor fizice, de aceea se recomanda si culturistilor sau sportivilor care doresc sa atinga performante deosebite. Conform dr. Parris Kidd, "oxigenul are un rol-cheie in functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar", respectiv in protectia organismului impotriva diferitelor boli.

Izvorul vietii.

Recomandari:

Mod de administrare:

Alcoolism 
Aparat respirator 
Astm bronsic 
Atentie 
Ateroscleroza 
Cancer de ficat 
Cancer de piele 
Cancer de vezica 
Cancer la plaman 
Cancer la prostata 
Circulatie sanguina 
Dezinfectant la nivel epiderm 
Emfizen pulmonar 
Epilepsie 
Fumat 
Gingii sanatoase 
Herpes 
Infectii urinare 
Intoxicare cu gaze esap si fum 
Imbatranire tesuturi (intarziere) 
Memorie (imbunatatire) 
Oxigenare organism 
ParodontozaPlagi (vindecare) 
Riduri (prevenire) 
SIDA (tratament adjuvant) 
Silicoza 
Tumori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de trei ori pe zi cate 20 de picaturi amestecate in 250 ml de apa sau ceai.

A nu se consuma nediluat.