L-Lysine PLUS

L-Lysine PLUS

Lizina este considerata un aminoacid esential pentru oameni. Aceasta inseamna ca organismul nostru nu poate produce lizina, prin urmare trebuie sa o extraga din alimente.

Mai multe detalii


72,82 lei cu TVA

7 other products in the same category:

L-Lysine PLUS 

 

 L-lysine este un aminoacid esential pentru oameni. Este cunoscut faptul ca lizina participa la compozitia proteinelor. Proteinele se gasesc in intreg organismul, in par, unghii, straturile superficiale ale pielii, tesutul muscular, structura interna a oaselor si globulele rosii

Lizina este considerata un aminoacid esential pentru oameni. Aceasta inseamna ca organismul nostru nu poate produce lizina, prin urmare trebuie sa o extraga din alimente.

Un flacon de L-Lysine PLUS contine 60 de capsule, se administreaza cate 1 capsula zilnic sau conform recomandarilor.

-Lizina participa la compozitia proteinelor,

-Lizina ajuta la absorbtia calciului,

-Lizina poate avea un efect benefic asupra tesuturilor conjunctive si peretilor vaselor sanguine,

-  poate contribui la formarea si mentinerea structurii osoase normale, ametabolismului grasimilor, a proceselor de producere a energiei si a activitatii musculare,

-Lizina este necesara pentru formarea colagenului; prin urmare, fiecare celula din organism are nevoie de ea.

Lizina in combinatie cu vitamina C (luata timp de un an) ajuta la tratarea arteriosclerozei si curata vasele de colesterol.

Multe persoane sufera in timpul iernii aparitia unui sindrom care afecteaza in special mainile (inflamarea si/sau inrosirea incheieturilor de la degete, dureri, anchilozarea degetelor, uscarea pielii de pe maini). Acest sindrom este in majoritatea cazurilor cauzat de o lipsa de Lizina.

Lizina asigura absorbtia adecvata a calciului si participa la formarea colagenului (componente esentiale ale oaselor, cartilajelor si tesutulurilor conjunctive), anticorpilor, hormonilor printer care si Hormonul Uman de Crestere (HGH) precum si a enzimelor.

Deficitul de lizina conduce la oboseala, incapacitate de concentrare, iritabilitate, retardarea cresterii la copii, caderea parului, anemie, greata, voma, cefalee si probleme de reproducere.

Insuficienta de lizina în ratia alimentara are drept consecinta dereglarea circulatiei sanguine, micsorarea numarului de eritrocite în sânge si continutului de hemoglobina, provoaca istovirea muschilor, dereglari în calcificarea oaselor, diverse modificari patologice în ficat si plamâni.

Lizina se foloseste cu success in combinatie cu alte nutraceutice pentru tratarea infectiei cu Herpes Simplex (L-Lizina face parte si din protocolul nostru anti-herpes HERPOX)

Lizina este o componenta importanta a produselor de stimulare a secretiei de Hormon Uman de Crestere (HGH) in protocoalele anti-imbatranire.

Lizina este folosita foarte eficient in tratamentul degeraturilor.

Care sunt sursele naturale de Lizina?

Cele mai valoroase surse alimentare de lizină sunt carnea de peste, pui, germenii de grau, laptele, branza şi drojdia. Proteinele din cereale şi produse derivate din cereale conţin, de obicei, o cantitate redusă de lizina (de exemplu, grâul este sărac în lizina, în timp ce germenii de grau conţin o cantitate ridicată de lizina).  Cantităţi mici de lizina liberă se găsesc în legume, sucuri de legume şi în alimentele fermentate, cum ar fi iaurtul. Este o substanta indispensabila organismului uman.