qProtect (90 tablete) - ginkgo biloba si antioxidanti

qProtect (90 tablete) - ginkgo biloba si antioxidanti

V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume? Nu va putem garanta acest lucru, dar cu siguranta ne putem proteja de efectele nocive ale mediului inconjurator si de boli la fel de bine ca arborele Ginkgo.

Mai multe detalii


42,35 lei cu TVA

9 other products in the same category:

qProtect (90 tablete)

 

 V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume?

 Nu va putem garanta acest lucru, dar cu siguranta ne putem proteja de efectele nocive ale mediului inconjurator si de boli la fel de bine ca arborele Ginkgo. Si cine altcineva ne-ar putea ajuta decat arborele insusi, mai exact extractul din frunzele sale, care are nenumarate efecte benefice asupra sanatatii.

 Vitaminele, oligoelementele, aminoacizii si alte extracte de plante cu proprietati antioxidante din compozitia produsului potenteaza efectul benefic al extractului din Ginkgo.

 Ginkgo imbunatateste memoria si alte functii ale creierului, are un efect antidepresiv si este benefic persoanelor care sufera de migrene. Reduce simptomele astmului, alergiei, bolii Alzheimer, precum si ale bolilor cardiovasculare. Are efect anticoagulant, impiedicand aparitia trombusuri lor.

 Normalizeaza tensiunea arteriala.

 Utilizarea sa este indicata in caz de: afectiuni ale rinichilor sau ficatului, diferite inflamatii, impotenta, acufena (tiuit in urechi), deteriorarea auzului si a vazului datorate varstei, ameteala si hemoroizi. 

 Faciliteaza metabolizarea glucozei, deci este benefic pentru diabetici.

 Avand in vedere ca ajuta la normalizarea circulatiei sanguine, utilizarea acestei plante duce la scaderea neplacerilor legate de inaintarea in varsta si la cresterea capacitatii de munca. Ajuta la vindecarea ranilor. Cercetatoarea europeana care a studiat efectele benefice ale acestei plante. Amanda McQuade, a efectuat o serie de experimente pe pacientii cu dereglari mentale aparute ca o consecinta a imbatranirii. Consumul de Ginkgo biloba, timp de opt saptamani, a dus la imbunatatirea semnificativa a starii subiectilor, tara a se inregistra efecte secundare sau dependenta. La pacientii mai tineri, chiar si o doza scazuta de Ginkgo biloba a avut ca rezultat imbunatatirea memoriei, fara nici un fel de efect secundar. In ultimul timp au inceput sa fie studiate efectele acestei plante pentru tratarea unui anumit tip de impotenta. Sikora, Sohn & Deutz au studiat 60 de pacienti care sufereau de impotenta cauzata de reducerea fluxului de sange arterial din penis. Acestora le-au fost administrate 60 mg de extract de Ginkgo, timp de sase luni (The Journal of Urology, 1989). La sfarsitul perioadei respective, 50% dintre pacienti au reusit din nou sa aiba erectie, iar la 45% dintre acestia s-a inregistrat imbunatatirea semnificativa a vascularizatiei penisului. 
Daca preparatul este utilizat un timp indelungat, in doze mari, pot aparea urmatoarele efecte secundare: anxietate, insomnie, greata, diaree si dermatite. In organismul nostru, in urma proceselor metabolice celulare rezulta si anumiti produsi secundari, numiti radicali liberi. Unii dintre acestia lezeaza membranele celulare, au actiune distructiva asupra moleculelor de ADN si constituie principala cauza a imbatranirii. Radicalii liberi au o contributie majora la eclansarea
si evolutia bolilor de plamani si inima, precum si la declansarea  cancerului. Cei mai importanti antioxidanti sunt vitamina C, vitamina E, beta-carotenul si seleniul. Proprietati similare cu acestia mai au coenzima Q 10 (CoQ 10)zincul, manganul, cuprulGinkgo bilobaceaiul verde, acidul gamalinoleic, L-cisteina, L-glutationul, superoxid-dismutaza etc. Organismul sanatos produce antioxidanti in cantitati suficiente pentru neutralizarea efectelor distructive ale radicalilor liberi formati in organism sau a celor care patrund din mediul inconjurator. Capacitatea celulelor de a produce antioxidanti este strans legata de predispozitia genetica, varsta si starea de nutritie. Astfel, boala, varsta inaintata sau alimentatia nediversificata nu permit producerea de antioxidanti in cantitati suficiente pentru a neutraliza efectele distructive ale radicalilor liberi. De asemenea, o serie de factori ai civilizatiei moderne, cum ar fi poluarea mediului (fumul de tigara, gazele de esapament etc.), alimentele si apa poluate chimic, stresul, radiatiile emise de ecranele TV si monitoarele de calculator, telefoane mobile etc. exercita influente nocive, reducand sinteza antioxidantilor.
Avand in vedere toate acestea, completarea sistemului antioxidant intern prin administrarea de antioxidanti pe cale orala reprezinta, pentru organism, un ajutor enorm in lupta cu radicalii liberi.

Protectorul vietii.

 

Recomandari

Mod de administrare:

Accident vascular - preventiv
Accident vasc - trat de la a 21-a zi
Acufene
Adolescent (14-18 ani) - preventiv
Adult (18-50 ani) - preventiv
Afectiuni cardiace
Alergie
Antioxidant
Antiseptic pulmonar
Aparat cardiovascular
Aparat respirator
Apetit sexual (crestere)
Ateriopatie obliterana
Atentie
Ateroscleroza maculara (la ochi)
Avort - prevenire
Boala Alzheimer
Boala Bilebrand
Calmant pentru dureri
Cardiopatie ischemica
Cataracta
Carcei
Circulatie sanguina (imbunatatire)
Comotie cerebrala (prevenire)
Degeraturi
Exoftalmie
Fertilitate
Guta
Hemoroizi
Hipertensiune arteriala
Hipertiroidie
Hipotiroidie
Impotenta
Infarct miocardic (prevenire)
Insuficienta cardiaca
Inteligenta (ridicare coeficient)
Intoxicatie cu gaze esap. si fum
Memorie (imbunatatire)
Menstrautii neregulate
Migrene
Oboseala
Persoana in varsta - preventiv
Picioare reci
Plagi (vindecare)
Polineuropatii
Pre si postoperator
Rinita alergica
Spondiloza
Senilitate (tratament)
Trombofeblita
Ulcer varicos
Varice
Vasodilatator
Vedere (tulburari)
Zona Zoster

1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
2 tablete la nevoie
1-1-0
1-1-0
1-1-0
(2-1-0) 10 zile, apoi (1-1-0)->
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
2 tablete la nevoie
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0

Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.