Smokerade - recomandat pentru fumatori

Smokerade - recomandat pentru fumatori

Suntetfumator? Daca da, probabil stiti ca cel mai bine ar fi sa renuntati la acest viciu, pentru a va mentine sanatatea. In cazul in care nu vreti sau nu puteti face un asemenea „sacrificiu”, puteti face ceva in legatura cu protectia organismului in fata efectelor negative ale fumatului.

Mai multe detalii


79,86 lei cu TVA

9 other products in the same category:

Smokerade (90 tablete)

 

 Stiti cate primejdii va pandesc zilnic sanatatea? Ce faceti pentru a va apara de ele? Fumatul creste numarul - si asa destul de ridicat - al potentialilor factori de risc.

 Suntetfumator? Daca da, probabil stiti ca cel mai bine ar fi sa renuntati la acest viciu, pentru a va mentine sanatatea. In cazul in care nu vreti sau nu puteti face un asemenea „sacrificiu”, puteti face ceva in legatura cu protectia organismului in fata efectelor negative ale fumatului. Atat fumatorilor activi cat si celor pasivi, le oferim un supliment alimentar special. Smokerade este un preparat complex, cu efect antioxidant remarcabil. Daca sunteti fumator inrait, care aprinde tigara dupa tigara, trebuie sa stiti ca acest produs diminueaza dependenta de nicotina si efectele nocive ale fumatului in general.

 Daca sunteti fumator moderat sau traiti si munciti langa un fumator, adica sunteti fumator pasiv, aparitia pe piata a acestui produs poate sa va bucure inca si mai mult deoarece Smokerade neutralizeaza aproape in intregime efectele nocive ale fumatului. Dupa cum se stie fumatul unei tigari genereaza formarea in organism de radicali liberi si compusi aromatici policiclici (ex. benzpirenul) cu actiune cancerigena. Pe langa acestea ajung in organism mari cantitati de monoxid de carbon (o adevarata otrava pentru sange si tesuturi) si cadmiu (nefrotoxic).Vitaminele C si E coenzima Q10zincul (activant al superoxid-dizmutazei) si seleniul (stimulator al glutation-peroxidazei) sunt antioxidanti extrem de eficienti, care protejaza organismul prin actiunea lor sinergica. Impreuna aceste substante reduc efectele nocive ale fumatului asupra vaselor sanguine, plamanilor, inimii, stomacului, vezicii urinare si asupra schimburilor de oxigen din sange.

 Extractul de ardei rosu ajuta la desfasurarea normala a proceselor sistemului respirator. 

 Acidul elagic (care se afla in anumite fructe dar mai ales in zmeura) are un efect detoxificant si protector asupra celulelor, stimuland activitatea anticancerigena a celulelor hepatice, in timp ce seleniul si zincul protejaza rinichii de efectul nefrotoxic al cadmiului. 
 Toate acestea substante sunt benefice atat in afectiunile acute cat si in afectiunile cronice ale cailor respiratorii superioare. Suplimentul alimentar cu continut de acid elagic accelereaza vindecarea atat in cazul unei raceli cat si in cazurile mai grave, insotite de tuse, deoarece impiedica iritarea mucoasei cailor respiratorii. Din toamna pana in primavara, constituie o parte importanta a „farmaciei familiei”.

 Datorita actiunilor benefice ale Smokerade recomandam consumarea sa pe parcursul intregului an, nu numai fumatorilor activi, ci in egala masura si fumatorilor pasivi.

Sa nu ne afumam sanatatea

Continut:

Mod de administrare:

Ardei rosu 
Acid elagic
Vitamina C
Vitamina E
Zinc 
Seleniu 
CoenzimaQIO
Extract de ceai verde (cu 20% polifenoli)

300,0 mg
5,0 mg
60,0 mg
10,0 mg
5,0 mg
20 mcg
2,5 mg
5,0 mg

Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.