Calivita International - Romania


 Calivita International este o companie multinationala cu sediul in Statele Unite ale Americii ce incearca, cu succes, popularizarea, prin produsele sale destinate  sanatatii – unui stil de viata de calitate inalta in intreaga lume.

 

 Avand in vedere vremurile si mediul inconjurator in care traim si stresul fizic si emotional la care ne supunem corpul si psihicul, nevoia unui stil de viata de calitate devine din ce in ce mai apasatoare. Calivita International cu ajutorul produselor sale sprijinite de o alimentatie sanatoasa si exercitii fizice regulate cauta raspandirea mentalitatii unei vieti echilibrate din punct de vedere fizic, spiritual si material.

 

 Contaminarea crescuta a aerului, apei si solului, alimentele modificate genetic, conservantii si substantele chimice artificiale din alimente, consumul crescut de droguri, alcoolul si cafeaua, sursele artificiale de iluminat, stresul constient si inconstient cauzat de o lume mult mai nesigura si cu un ritm mult mai alert - acestia sunt factorii care nu doar ca stau In calea unei sanatati optime si a unei vieti echilibrate, ci pot cauza si diferite boli.

 

 CaliVita International produce si ofera suplimente alimentare de cea mai inalta calitate, care ajuta la contracararea efectelor devastatoare ale mediului la adresa sanatatii. Consumul adecvat si regulat al acestor suplimente este o parte indispensabila a unui stil de viata modern, sanatos, dinamic. Oferindu-va o gama larga (peste 100 produse) de suplimente naturale de cea mai buna calitate, produsele CaliVita sunt fabricate dupa cele mai inalte standarde. Pentru a-si dezvolta suplimentele, CaliVita International aplica constant ultimele descoperiri ale stiintelor moderne nutritionale, combinate cu utilizarea preparatelor medicinale traditionale, dar foarte eficiente, care apartin unor culturi diferite si au o vechime de cateva sute, ba chiar mii de ani. Aceasta imbinare a stiintei si traditiei este ceea ce face ca linia de produse CaliVita sa fie cu adevarat unica.

 Agentii activi din suplimentele CaliVita includ vitamine, antioxidanti, aminoacizi si plante, toate ajutand la mentinerea sanatatii si la intarirea sistemului imunitar al organismului.

  Produsele sunt fabricate in Statele Unite, conform standardelor Administratiei Alimentelor si Medicamentelor (FDA), din materii prime de origine naturala. Toate produsele CaliVita detin garantia calitatii 100% de la CaliVita International.

 Aceste produse naturiste au ca avantaje faptul ca nu sunt medicamente, nu au efecte secundare, sunt obtinute pe cale naturala prin presare le rece pastrand calitatile unice ale preparatelor naturale, nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici si de asemenea nu creeaza dependenta.

 

 Gama variata de produse CaliVita International se adreseaza tuturor categoriilor de persoane si de varsta:

- produse naturiste pentru nou - nascuti si persoane varstnice.

- produse pentru persoane care desfasoara activitati sportive regulate sau intense.

- produse naturale pentru cei care desfasoara o activitate intelectuala intensa.

- produse naturiste pentru persoanele care doresc sa-si trateze pe cale naturala diferite      afectiuni.

- produse pentru slabire CaliVita pentru persoanele care doresc sa obtina greutatea ideala pe cale naturala.

 

ATENTIE:

 Produsele naturiste Calivita sunt suplimente nutritive si se administreaza fara prescriptie medicala!

 Acestea se pot administra concomitent cu alte tratamente fiind recomandat sa cititi cu atentie prospectul inainte de administrare.

Aceste produse nu inlocuiesc un regim alimentar variat.

 Data expirarii produselor naturiste Calivita este trecuta in sistemul american. Conform acestui sistem cifrele care reprezinta data reflecta luna si anul.

 

 In conformitate cu legislatia europeana (Directiva 76/768/EEC), indicarea perioadei de valabilitate pe produsele cosmetice nu este obligatorie. In cazul produselor cu o perioada de valabilitate de peste 30 de luni. Pentru acest tip de produse se va indica perioada de timp de la deschiderea ambalajului In care produsul poate fi utilizat fara a constitui un pericol pentru consumator. In acest sens In legislatie este prevazuta utilizarea unui simbol care reprezinta o cutie de crema deschisa (a se  vedea figura de mai jos) urmat de perioada valabilitatii de la deschidera ambalajului (exprimata In luni sau ani) care se va trece In interiorul simbolului sau alaturi de acesta.

 

 In cazul in care perioada de valabilitate de la deschiderea recipientului este exprimata in luni, se va indica numarul acestora urmat fie de cuvantul „luni”, fie de abrevierea M, litera M provenind de la cuvantul latin „Menses” care inseamna luni. Un exemplu de astfel de simbol indicand o perioada de valabilitate de 12 luni de la deschiderea recipientului este redat In figura de mai jos.

 

 Compania CaliVita International a fost inregistrata oficial in Romania in anul 1996, sediul central fiind la Timisoara avand magazine in mai multe orase ale tarii; In Europa firma CaliVita International s-a inregistrat oficial in anul 1991;

Sediul central al firmei Calivita pentru Europa de Vest este la Rotterdam iar pentru Europa de Est la Budapesta;

Culturile de materie prima din care sunt obtinute produsele naturiste Calivita, laboratoarele de cercetare si sediul central al firmei se afla in Pharmington si Plainville, S.U.A.