Ac-zymes (100 capsule) - probiotice calivita pentru flora intestinala

Ac-zymes (100 capsule) - probiotice calivita pentru flora intestinala

Lactobacillus bulgaricus este o  bacterie prezenta in iaurt si in tubul digestiv al persoanelor care consuma mari cantitati de iaurt. Conform observatiilor,aceste persoane sunt mai sanatoase si mai longevive decat media.

Mai multe detalii


72,82 lei cu TVA

5 other products in the same category:

AC-Zymes (100 capsule)

probiotice pentru flora intestinala

 


 

 Lactobacillus bulgaricus este o  bacterie prezenta in iaurt si in tubul digestiv al persoanelor care consuma mari cantitati de iaurt. Conform observatiilor, aceste persoane sunt mai sanatoase si mai longevive decat media.

 

 Mai eficient decat Lactobacillus bulgaricus este Lactobacillus Acidophilus cunoscut si sub denumirea uzuala de Acidophilus deoarece rezista in intestin 10 zile sau chiar mai mult. Acesta bacterie creeaza un mediu nefavorabil diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili si fungi.

 

Favorizeaza asigurarea lactoalbuminelor aminoacizilor, grasimilor si lactozei, joaca un rol important in sinteza vitaminelor B. Cu ajutorul sau putem protejata flora bacteriana normala existenta in tubul digestiv.

 

 Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala, de aceea consumarea de Acidophilus este in mod deosebit recomandata in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

 

 Nu se cunoaste nici un tip de Acidophilus daunator sanatatii omului.

 

 Cu aproximativ 70 de ani in urma, savantul Eli Metchnikoff, distins cu premiul Nobel, a observat ca anumite zone din sudul EUROPEI oamenii traiesc mult mai mult decat in altele. In urma cercetarilor, acesta a descoperit ca un loc foarte important in alimentatia acestor oameni il ocupa laptele acru, la prepararea caruia contribuie si o anumita bacterie.

 

 Deoarece localnicii consumau lapte acru sistematic, aceasta  bacterie era prezenta in permanenta in tubul lor digestiv. Metchnikoff a denumit aceasta  bacterie Lactobacillus bulgaricus.

 

 Cercetarile ulterioare au dovedit insa ca exista o bacterie, mai importanta decat aceasta, numita Lactobacillus Acidophilus, sau, pe scurt, Acidophilus, care reuseste sa reziste In intestin 10 zile sau chiar mai mult. Acest lucru este foarte important, deoarece majoritatea bacteriilor utile dispar din intestin in mai putin de cinci zile, daca nu li se asigura in mod continuu acid lactic sau galactoza. 

 

 Acidophilus are meritul de a crea un mediu nefavorabil diferiti lor agenti patogeni, cum ar fi micrococi, clostridii, colibacili si fungi. Un alt avantaj este si faptul ca ajuta la sintetizarea in interiorul tubului digestiv, a colicinei, un antibiotic slab, dar care elimina de multe ori necesitatea tratamentului cu antibiotice.

 

 Acidophilus reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si lactozei. Are rol si in sinteza vitaminelor B, atat de importante pentru organism.

 

 Flora intestinala normala este alcatuita din peste 400 de specii de bacterii. In conditii normale, in organism se dezvolta o flora intestinala protectoare (de aparare) si, astfel, nu este necesara completarea bacteriilor intestinale (prin consumul de suplimente alimentare).

 

Insa, in societatea moderna, stilul nostru de viata se indeparteaza tot mai mult de "natura" si, din acest motiv, compozitia florei intestinale se modifica, aceasta nemaiputand indeplini functia de aparare.

 

 Printre factorii nocivi care distrug flora intestinala normala se numara, de exemplu, fumatul, condimentarea excesiva a alimentelor, consumul frecvent de bauturi alcoolice concentrate si de medicamente.

 

Si antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala utila si favorizeaza inmultirea anumitor specii de Candida, mai ales a speciei Candida albicans, generand diaree, constipatie sau alte dereglari ale digestiei. 

 

Micozele provocate de aceste bacterie pot aparea la nivelul cavitatii bucale, plamanilor, degetelor mainilor si picioarelor, sub unghii si in vagin. In ultimele decenii, micozele aparute ca efect secundar al tratamentelor indelungate cu antibiotice au devenit o boala generala.

 

 Studii statistice au aratat ca majoritatea locuitorilor oraselor si 60-80% din elevii de scoala medie sufera de dermatomicoze. Aceste boli sunt tratabile in decurs de numai cateva saptamani cu o doza mai mare de Acidophilus si cu un tratament local corespunzator. Prin utilizarea acestui preparat dispare mirosul neplacut al gurii provocat de anumite procese biologice desfasurate in intestin.

 

De asemenea, ajuta si la tratarea acneei si a altor boli dermatologice. Lactobacillus Acidophilus face parte din ecosistemul aparatului digestiv.

 

 Suplimentarea organismului cu aceasta bacterie poate asigura mentinerea homeostaziei organismului printr-un mecanism inca neelucidat. Prin utilizarea sistematica a acestui produsprotejam flora bacteriana normala a aparatului digestiv. Nu se cunoaste nici un tip de Acidophilus daunator omului.

 

Atentie!

 

- in cazul diareei, administrarea preparatului timp de 5-6 zile este suficienta pentru
restabilirea florei intestinale.

 

- in cazul micozelor profunde (infectii dermatologice sau ginecologice). In paralel
cu si dupa tratamentul local, produsul ce contine Acidophilus trebuie administrat
luni de zile.

 

la tratamentul micozelor pot contribui iarba de smirna, cuisoarele, extractul din seminte de grepfrut, Pau d'Arco, usturoiul si aminoacidul arginina.

 

produsul poate fi consumat si de catre copii, fiind recomandat mai ales pentru administrare  simultana cu antibiotice. Daca copilul mic nu poate inghiti capsula, aceasta se desface, turnandu-se continutul intr-o lingurita cu iaurt.

 

Prospect Acidophilus with Psyilium de la Calivita

 

Recomandari

Mod de administrare:

Acnee
Amigdalita
Antibacterian
Antiseptic intestinal
Antiseptic pulmonar
Aparat digestiv
Aparat urinar
Boala Crohn
Candidoze
Cistita
Colita, colon iritabil
Constipatie
Dermatite
Diaree
Digestie buna
Digestie buna copii
Geardia
Halena
Infectii (prevenire)
Infectii urinare
Insuficienta renala
Laringita
Litiaza renala
Micoze ale pielii
Miros neplacut al corpului
Paradontoza
Parazitoza intestinala
Prostata infectii
Raguseala
Sterilitate
Ulcer gastroduodenal

1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1/2-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei
1-0-0 in timpul mesei

 

 Continut: Lactobacillus Acidophilus activi ....................................... 2 miliarde