Nopalin - slabeste sanatos, regleaza metabolismul

Nopalin - slabeste sanatos, regleaza metabolismul

Nopalul sau (Opuntia vulgaris) este un fel de cactus al desertului, cu niste flori minunate; este originar din Mexic si Statele Unite ale Americii, dar poate fi intalnit si in Insulele Canare. Ocupa un loc de frunte pe listele cu plante ale OMS. Aceasta planta  este bogata in vitamine (C, B1, B2, B3), in minerale (potasiu, calciu) si in fibre vegetale.

Mai multe detalii


93,83 lei cu TVA

30 other products in the same category:

tratamentulnaturist.Nopalin (200 tablete)

 

 V-ar placea sa slabiti si, in acelasi timp, sa vi se imbunatateasca starea generala?

tratamentulnaturistStiati ca in Europa fiecare a doua persoana se confrunta cu probleme legate de greutatea corporala?
tratamentulnaturistStiati ca supraponderabilitatea si obezitatea pot cauza imbolnaviri?
tratamentulnaturistStiati ca, in conformitate cu datele OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), supraponderabilitatea reprezinta, dupa fumat, al doilea factor de risc al mortalitatii?
tratamentulnaturistStiati ca obezitatea poate ascunde deseori tulburari ale metabolismului si ca, o data cu eliminarea acestora, poate scadea greutatea corporala?


 Nopalul sau (Opuntia vulgaris) este un fel de cactus al desertului, cu niste flori minunate; este originar din Mexic si Statele Unite ale Americii, dar poate fi intalnit si in Insulele Canare. Ocupa un loc de frunte pe listele cu plante ale OMS. Aceasta planta  este bogata in vitamine (C, B1, B2, B3), in minerale (potasiu, calciu) si in fibre vegetale. Este o sursa valoroasa de proteine usor digerabile si de bioflavonoide. Contine 17 tipuri de aminoacizi, din care 8 sunt esentiali. Componentii enumerati mai sus influenteaza pozitiv metabolismul si digestia. Un metabolism normal are un efect benefic si asupra greutatii corporale si scade riscul de aparitie celulitei. In plus, fibrele vegetale din cactusul desertului regleaza apetitul, provoaca senzatia de satietate si, astfel, scad pofta de mancare.

 Reducerea greutatii corporale se realizeaza prin restabilirea functiilor normale ale organismului, cu efect pozitiv asupra starii generale si vitalitatii:

Activarea proceselor metabolice
Reglarea functiilor gastrointestinale
Curatirea colonului
Normalizarea frecventei eliminarii si a consistentei materiilor fecale
Legarea sarurilor de acizii biliari
Imbunatatirea functiilor ficatului
Reducerea retentiei lichidelor in tesuturi
Detoxifiere
Reglarea glicemiei
Reglarea colesterolului si trigliceridelorin sange
Efect antioxidant
Reducerea celulitei
Reglarea greutatii corporale


 Nopalul, cunoscut si sub denumirea de cactusul "para cu tepi", face parte din  familia de cactusi Opuntia. Datorita compozitiei sale complexe, are numeroase efecte benefice, prin urmare si utilizarea sa este tot mai extinsa. Nopalinul e un preparat care contine tulpina uscata de opal, bogata in vitamine, minerale si fibre. Este un supliment alimentar deosebit de valoros, datorita faptului ca, pe langa efectul de reglare a metabolismului, contine si substante nutritive utile organismului.


Care sunt efectele benefice ale Nopalului asupra sanatatii?

tratamentulnaturisteste un bun antioxidant 
tratamentulnaturistregleaza glicemia
tratamentulnaturistreduce colesterolemia si trigliceridemia
tratamentulnaturistregleaza eficient greutatea corporala
tratamentulnaturistregleaza functiile gastrointestinale
tratamentulnaturistcurata colonul
tratamentulnaturistregleaza functiile hepatice
tratamentulnaturistconstituie un supliment la dietele vegetariene. 


 Datorita efectelor sale benefice enumerate mai sus, Nopalinul este un supliment alimentar care poate fi utilizat in mai multe scopuri. Dintre multiplele sale efecte pozitive merita amintite controlul greutatii corporale si scaderea in greutate, prin cresterea senzatiei de satietate, inhibarea apetitului si prevenirea obiceiului de supra-alimentare sau de a lua gustari frecvente. In acelasi  timp, reduce riscul de formare a celulitei (adica inflamarea tesutului conjunctiv lax) si retentia lichidiana exagerata. Controleaza productia de acid gastric, reducand astfel riscul dezvoltarii ulcerelor gastrice si duodenale.

 Datorita continutului ridicat de fibre vegetale, Nopalul reduce colesterolemia si trigliceridemia si normalizeaza glicemia. Prin sustinerea proceselor de auto-vindecare, creste capacitatea de rezistenta a organismului. Contine 17 tipuri de aminoacizi (dintre care 8 esentiali). Este o sursa naturala de proteine usor digerabile, vitamina C si bioflavonoide.

 In concluzie, consumul produsului cu continut de Nopal ajuta la mentinerea sanatatii si a homeostaziei (echilibrul intern al organismului).

 Consumul Nopalinului se recomanda: 
ca sursa naturala de multivitamine 
persoanelor care doresc sa slabeasca 
persoanelor care doresc sa isi mentina greutatea corporala
ca supliment alimentar in cazul diabeticilor
pentru normalizarea nivelului sanguin al lipidelor


Se recomanda consumul suplimentului alimentar cu continut de Nopal cu o jumatate de ora inainte de mese, cu multe lichide.

Comoara desertului.

Recomandari:

Mod de administrare:

Adult (18-50 ani) - preventiv
Aparat digestiv
Ateroscleroza
Apetit (scadere) - cura slabire
Colesterol (scadere)
Constipatie
Diabet (reglare glicemie)
Digestie buna
Hipoglicemie
Laxativ
Steatoza hepatica (grasimi in ficat)

1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

 Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.

O tableta contine:
- Nopal (cactusul "para cu tepi") 300 mg