Panax Ginseng - stimuleaza forta mentala si fizica

Panax Ginseng  - stimuleaza forta mentala si fizica

Cunoasteti micile minuni din lumea plantelor?
Acum va prezentam o planta  asiatica. Aceasta constituie de mii de ani o parte indispensabila a farmaciei populare locale. Deoarece este greu sa enumeram toate efectele ei pozitive asupra organismului, le vom aminti doar pe cele mai importante.

Mai multe detalii


61,16 lei cu TVA

30 other products in the same category:

Panax Ginseng (100 tablete)


 Cunoasteti micile minuni din lumea plantelor?


 Acum va prezentam o planta  asiatica. Aceasta constituie de mii de ani o parte indispensabila a farmaciei populare locale. Deoarece este greu sa enumeram toate efectele ei pozitive asupra organismului, le vom aminti doar pe cele mai importante.

Ginseng
Aceasta planta  perena, originara din estul Asiei, Siberia si America de Nord, a fost folosita in nutritia si terapia umana de peste 5.000 de ani. Datorita multiplelor sale efecte curative, chinezii o considera un panaceu universal. Se comercializeaza mai multe varietati de Ginseng (coreean, chinezesc, american si siberian) disponibile in farmacii, toate apartinand insa familiei Araliaceae. Ginsengul este folosit pe scara larga ca supliment alimentar. S-a constatat ca Ginsengul stimuleaza forta mentala si fizica.

Chinezii sustin ca Ginsengul vindeca :

tratamentimpotenta

tratamenthiper si hipotensiunea arteriala

tratamentanemia

tratamentartrita

tratamenttulburarile digestive

tratamentinsomnia

tratamentoboseala

tratamentcreste rezistenta la stres. 

Prin stimularea glandelor endocrine, Ginsengul favorizeaza utilizarea vitaminelor si mineralelor. Absorbtia si utilizarea optima a nutrientilor este importanta pentru persoanele care au o dieta neadecvata sau care nu consuma suficiente vitamine si minerale. Fara vitamine si minerale, organismul nu poate prelucra si transforma proteinele, carbohidratii si lipidele in energie. Deci, in absenta vitaminelor si mineralelor, organismul nostru ar "muri de foame". Consumul regulat de Ginseng poate fi util pentru toate persoanele, indiferent de varsta sau sex. In China, Ginsengul mai este numit si "radacina vietii". Chinezii considera ca Ginsengul incetineste procesele de imbatranire si joaca un rol important in conservarea vitalitatii. Excelentele proprietati ale Ginsengului chinezesc si coreean (Panax Ginseng) sunt cunoscute de mii de ani. In medicina Extremului Orient (mai ales in China), Ginsengul se foloseste pentru aproape orice afectiune si este un fel de panaceu universal. Cu cat Ginsengul este mai batran, cu atat calitatea sa este mai buna, deoarece contine mai multe substante active. In cazul Ginsengului coreean, de exemplu. extractele preparate din plante de 5-7 ani au o calitate deosebita. Folosirea Ginsengului de catre sportivi este investigata de un numar tot mai mari de cercetatori. S-a stabilit deja ca administrarea de doze mari este decisiva. Cu toate ca Ginsengul contine 12-13 tipuri de substante biologic-active (asa-numitele ginsenozide), acestea reprezinta doar 1-2% din extractele din radacina de Ginseng de cea mai buna calitate.

 Panax Ginseng contine, pe langa ginsenozide, o substanta numita Panaxan, care reduce nivelul glicemiei si molecule de glucide (asa-numitele polizaharide), stimuland sistemul imunitar. Cercetarile au aratat ca Ginsengul creste activitatea cerebrala si eliberarea de adrenalina. Mentine starea de vigilenta si intarzie aparitia starii de oboseala. In cursul antrenamentelor si competitiilor mecanismul de actiune al Ginsengului consta in dirijarea proceselor catabolice: pentru producerea de energie organismul va folosi mai putin glicogen si mai multi acizi grasi liberi Ginsengul imbunatateste eficienta pulmonara si reduce semnificativ nivelul de acid lactic din sange, raportat la consumul de oxigen (acest ultim indice arata ca productia musculara de acid lactic este mai redusa si atletul oboseste mai putin).

Desi Ginsengul nu este medicament, pacientii care sufera de hipertensiune si afectiuni cardiace trebuie sa isi consulte medicul cu privire la administrarea simultana a Ginsengului si a medicatiei lor de baza.
Dozele scazute de Ginseng pot creste tensiunea arteriala, iar dozele crescute pot scadea tensiunea arteriala.
Este important de stiut ca Ginsengul este cel mai eficient sub forma de tablete care se dizolva in intestine sau sub forma de capsule. Continutul de Ginseng al diferitelor extracte alcoolice nu este intotdeauna de aceeasi calitate si eficienta.

Vitalitate de la rasarit.

Recomandari:

Mod de administrare:

Activitate fizica (stimulare)
Anemie
Astenie
Hipertensiune
Imbatranire tesuturi (intarziere)
Memorie (imbunatatire)
Oboseala
Rau de mare, masina, avion (prev)
Senilitate (prevenire)

1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0

 Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.

O tableta contine:
Ginseng coreean 500 mg