Pro State Power - complex de vitamine, minerale si plante pentru prostata

Pro State Power - complex de vitamine, minerale si plante pentru prostata

Prostata este unul dintre organele sexuale masculine. Are aspectul unei castane mai mari; este un organ glandular care inconjoara uretra. Produce un lichid laptos alcalin care creste mobilitatea spermatozoizilor si umezeste uretra (canalul de eliminare a urinei), protejand-o de infectii.

Mai multe detalii


126,72 lei cu TVA

30 other products in the same category:

tratamentPro-State Power (60 tablete)

 

 Mai devreme sau mai tarziu, in viata oricarui barbat este inevitabila dezvoltarea unei afectiuni a prostatei. Cele mai frecvente sunt tumorile maligne ale prostatei, care insa provoaca multe simptome neplacute. 

 Infectii acute ale prostatei pot aparea deja in adolescenta. De obicei, infectia se produce prin uretra. Odata cu inaintarea in varsta, aparitia hiperplaziei benigne de prostata (HBP) este aproape inevitabila. Aceasta este insotita de urinari frecvente, dureroase, eliminarea incompleta sau intermitenta a urinei, putand cauza si probleme de retentie urinara. Durerea iradiaza din zona inferioara a abdomenului spre perineu, testicule si anus.

 Deseori, HBP este insotita si de afectarea vietii sexuale. Aceasta boala neplacuta afecteaza 50% dintre barbatii cu varste de peste 60 de ani si, 100% dintre cei peste 85 de ani. In aparitia HBP, un rol important il au atat factorii care tin de stilul de viata, cat si modificarile hormonale. Cantitatile mari de grasimi de origine animala, zaharurile rafinate, painea alba, prajiturile, alcoolul, consumul de cafea si viata sedentara, toate duc la aparitia HBP.

 Odata cu inaintarea in varsta, nivelul testosteronului scade, iar dihidrotestosteronul, care provine din degradarea hormonului, favorizeaza marirea prostatei. Pentru prevenire si mentinere, sunt importante un regim alimentar corespunzator si utilizarea unor plante cu efecte benefice. Un meniu bogat in proteine si un aport crescut de zinc sunt utile in scop preventiv. Trebuie evitate condimentarea excesiva si consumul de alcool.

 Dintre plante, extractul liposolubil obtinut din planta  Sereona repens (Saw palmetto) amelioreaza simptomele HBP. Aceasta blocheaza functionarea enzimei care intervine in producerea dihidrotestosteronului, impiedicand astfel hipertrofierea prostatei. Conform datelor din literatura de specialitate, daca se utilizeaza plante, in 90% din cazuri se constata o ameliorare deja dupa 4-6 saptamani.

 Pygeum Africanum este un arbore vesnic verde a carui scoarta are efecte tamaduitoare. Substantele sale active sunt steroli liposolubili si acizi grasi care, de asemenea, amelioreaza simptomele HBP. 

 Extractul din seminte de in este utilizat in inflamatiile si hipertrofia prostatei. Scade senzatia imperioasa de a urina si cantitatea de urina acumulata in vezica. Un alt avantaj consta in faptul ca impiedica cresterea celulelor prostatei

 Extractul de urtica dioica - urzica are efect diuretic si antiinflamator. Extractele din plante si substantele biologic-active de origine vegetala, precum si mineralele, exercita, de asemenea, efecte benefice. Astfel, licopina, un carotenoid cu efect antioxidant, a ajuns nu demult in centrul atentiei cercetarilor impotriva cancerului

 Uleiul de in, datorita acizilor sai grasi nesaturati, este deopotriva util in prevenire si tratare. Zincul joaca un rol important in functia de reproducere a barbatilor. Participa la secretia hormonului sexual masculin, la sinteza testosteronului, fiind benefic in prevenirea hipertrofiei de prostata. 

 Seleniul este un antioxidant deosebit de puternic, care impiedica efectul nociv al radicalilor liberi, reduce procesele inflamatorii. Consumul sistematic de seleniul este indispensabil barbatilor. Din seleniul asimilat de organism, doar jumatate ajunge in testicule, contribuind la formarea spermei. Acesta sporeste dorinta sexuala a barbatilor si reduce simptomele neplacute ale tulburarilor hormonale. Prostata este expusa la diverse boli si poate cauza numeroase simptome neplacute in viata de zi cu zi. 

 Afectiunile prostatei pot fi prevenite cu o ingrijire atenta, cu acceptarea unui stil de viata corespunzatorsi prin utilizarea unor plante si minerale.

O solutie pentru barbati.

 Recomandari:

Mod de administrare:

Adenom de prostata
Aparat urinar
Cancer la prostata
Diretic in afec. renale si la prostata
Nicturie adulti
Prostatita

1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara