Pure Yucca - accelereaza metabolismul

Pure Yucca  - accelereaza metabolismul

Yucca este o planta  din America. Aceasta constituie de mii de ani o parte indispensabila a farmaciei populare locale. Deoarece este greu sa enumeram toate efectele ei pozitive asupra organismului, le vom aminti doar pe cele mai importante.

Mai multe detalii


56,32 lei cu TVA

30 other products in the same category:

Pure Yucca (100 capsule)

 

Cunoasteti micile minuni din lumea plantelor?

 Va prezentam o planta  din America. Aceasta constituie de mii de ani o parte indispensabila a farmaciei populare locale. Deoarece este greu sa enumeram toate efectele ei pozitive asupra organismului, le vom aminti doar pe cele mai importante.

 Yucca e o planta  vesnic verde, care creste endemic in Statele Unite ale Americii, Mexic si in Insulele Caraibe. Seamana intrucatva cu un palmier: are o tulpina groasa si scurta si frunze lungi si ascutite. Florile de Yucca au forma de clopotei si formeaza ciorchini mari, piramidali, care miros foarte puternic in timpul noptii. Yucca face parte din familia liliacee, iar indienii o considera cea mai frumoasa floare a desertului. Din cauza proprietatilor sale curative incredibile a fost numita "arborele vietii".

 Conform diviziunii moderne a bolilorafectiunile inflamatorii cronice ale intestinului gros (catar, polipi, boala lui Chron, colita ulceroasa) si afectiunile reumatice sunt incluse in categoria bolilor metabolice cronice. O serie de plante medicinale pot grabi eliminarea materiilor reziduale si toxice din organism, datorita efectelor lor diuretice si de accelerare a proceselor metabolice, imbunatatind astfel starea generala a celor care sufera de afectiuni cronice sau degenerative.

 Si in Europa cresc plante cu efect detoxifiant, dintre care amintim doar urzica si salcia alba, insa Yucca are un efect mult mai puternic.

Care este secretul acestei plante

Probabil faptul ca creste in cele mai aspre conditii climaterice: noaptea indura frigul, inghetul si vantul, iar ziua canicula insuportabila si lipsa ploii, care poate sa nu cada luni de zile. 

 Extractul de Yucca contine numeroase enzime, saponina, clorofila, antioxidanti si alte substanteYucca are nenumarate efecte asupra organismului uman, dar cel mai important dintre acestea este acela de detoxificare. De asemenea, imbunatateste absorbtia, faciliteaza procesul de digestie, regleaza eliminarea (excretia) materiilor reziduale din organism. Yucca este un ajutor nepretuit, in primul rand pentru cei care sufera de diferite afectiuni ale intestinului gros. Numarul acestora e in crestere, in special in tarile industrializate, unde una din trei persoane prezinta simptome de inflamare cronica a intestinului gros.

 In ultimul timp, saponina din Yucca a fost folosita cu succes la tratarea inflamatiilor articulatiilor. Aceasta planta  actioneaza intr-un mod asemanator steroizilor si medicamentelor nesteroidiene antiintlamatoare (NSAID), insafara a avea efectele negative ale acestora . 

 Dupa o cura de Yucca de cateva saptamani, organismul se revigoreaza si intinereste. Aceasta planta  cu efecte tamaduitoare extraordinare imbunatateste echilibrul fizic si psihic, ofera senzatia de vitalitate si asigura protectie impotriva diferitelor infectii si boli. Totodata, reduce nivelul colesterolului sanguin si efectele stresului.

Atentie!

 In timpul curei de Yucca, trebuie sa se consume 2-3 litri de lichide zilnic, pentru
ca materiile toxice sa poata fi eliminate cat mai usor din organism.

 La inceputul curei de Yucca, cantitatea de urina poate fi mai mare decat in mod normal, iar uneori poate aparea si diareea. La persoanele sensibile pot aparea hipoglicemia si, datorita efectelor diuretice ale plantei, o usoara potasiemie. Toate acestea sunt efecte ale accelerarii proceselor metabolice si de detoxificare si pot fi reduse sau indepartate respectand doza indicata, consumand o cantitate suficienta de lichide si minerale, precum si de alimente bogate in potasiu (daca este necesar, se va consulta medicul).

 Copiii sub 10 ani nu pot consuma acest produs decat sub supraveghere medicala.

Alegeti Produsele care contin doar tulpina de Yucca macinata, deoarece aceasta contine cele mai multe substante active!

Vesnic verde!

Recomandari:

Mod de administrare:

Acnee
Afectiuni articulare degenerative
Antiinflamator
Asimilarea si arderea grasimilor
Boala Crohn
Colecistita (fara pietre)
Colita, colon iritabil
Constopatie
Detoxifiere
Discopatii
Guta
Hemoroizi
Hepatita
Insuficienta renala
Laxativ
Miros neplacut al corpului
Obezitate
Persoana in varsta - preventiv
Reumatism

1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

 Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.