Virago - protectie naturala impotriva infectiilor

Virago - protectie naturala impotriva infectiilor

 Sistemul imunitar are un rol  esential in apararea organismului fata de diferite boli. Unele componente din sange si din sistemul limfatic au rolul de a alarma organismul in cazul in care depisteaza substante straine organismului sau celule bolnave (degenerate).

Mai multe detalii


122,10 lei cu TVA

30 other products in the same category:

Virago (90 tablete)

 

 Sistemul imunitar are un rol  esential in apararea organismului fata de diferite boli. Unele componente din sange si din sistemul limfatic au rolul de a alarma organismul in cazul in care depisteaza substante straine organismului sau celule bolnave (degenerate). Atunci, daca sistemul imunitar functioneaza normal, organismul se poate autoapara, distrugand eventualii intrusi. Exista anumite substante active care stimuleaza sistemul imunitar si protejeaza organismul uman impotriva bacteriilor si virusurilor.

Maslinul este cunoscut de foarte multa vreme, fiind mentionat pentru prima data in Biblie, apoi in Noul Testament, unde era numit "copacul vietii". In practica insa, egiptenii au fost cei care au utilizat prima data frunzele maslinului, din care au extras uleiuri utilizate la mumificarea regilor lor. Mai tarziu, diferitele culturi au considerat ca maslinul poate fi mai bine utilizat pentru viata decat pentru moarte. Primele referiri "medicale" dateaza din 1854, cand frunzele de maslin sau folosit pentru combaterea febrei si a malariei. Decenii mai tarziu, oamenii de stiinta au izolat din frunzele maslinului o seama de fitonutrienti, cum ar fi: polifenoli, flavonoide, flavonoli, carotenoide, oleuropeina s.a. S-a constatat ca oleuropeina combate oboseala cronica si este energizant. Unii fitonutrienti din compozitie stimuleaza producerea de enzime care confera organismului uman rezistenta impotriva unor agenti carcinogeni. Alte substante biologic-active au efect antioxidant, prevenind formarea de radicali liberi nocivi si incetinindprocesele de imbatranire.

Lizina este un aminoacid care poate fi gasit in componenta a numeroase enzime. Pentru a se inmulti, virusul herpetic are nevoie de arginina pentru sinteza unei anumite enzime. Deoarece lizina se poate fixa in locul argininei, impiedica inmultirea, respectiv raspandirea virusului herpetic.

 Echinacea este una din cele mai cunoscute plante care stimuleaza sistemul imunitar al organismului. Fortifica sistemul imunitar mai ales impotriva agentilor patogeni prin stimularea formarii celulelor T. Contine unele din cele mai eficiente substante active pentru combatereainfectiilor virale si bacteriene.

 Cat's claw (gheara matei) este o alta planta cu proprietati benefice pentru sanatate, originara din regiunile tropica le ale Americii de Sud. Are o traditie indelungata in medicina populara, triburile din Peru utilizandu-le de peste 2000 de ani pentru mentinerea starii de sanatate. Cat's claw contine numeroase substante biologic-active cu actiuni benefice: antioxidanti care impiedica actiunea distructiva a radicalilor liberi; substante antiinflamatoare; alcaloizi care cresc actiunea limfocitelor impotriva agentilor patogeni. Este utilizata ca adjuvant al tratamentului medicamentos specific in: artrite, astm bronsic, ulcer gastric, diabet, infectii virale, tulburari menstruale, convalescenta, debilitate si pentru stimulareasistemului imunitar, in general.

 Zincul este componenta a numeroase enzime care intervin in diferite procese metabolice. Are un rol important in fortificarea sistemului imunitar prin cresterea capacitatii de aparare a organismului.

 Pau D' Arco este originar din padurile din America de Sud. Utilizarea sa in medicina populara are o veche traditie. Este cunoscut pentru efectele sale antioxidante,imunostimulente, laxativ s.a. Contine numeroase minerale (Ca, Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C, A, B1, B2 s.a.), fibre, precum si substante biologic-active. Consumul acestor substante se recomanda persoanelor care doresc sa-si mentina starea de sanatate si sa-si fortifice sistemul imunitar.


 Recomandari:

Mod de administrare:

Antibacterian
Antiinflamator
Antiviral
Aparat respirator (afec. pulmonare)
Aparat urinar
Astm bronsic
Convalescenta
Diabet (reglare glicemie)
Febra
Herpes
Imunitate scazuta
Infectii (preventiv)
Laxativ
Malarie
Menstruatii neregulate
Oboseala
Ulcer gastroduodenal

1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-1-0
1-1-1

 Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.

O tableta contine:

- Extract din frunze de maslin 
- Lizina
- Extract din coaja de gheara matei (cat's claw)
- Coaja Pau D'Arco 
- Extract de radacina de Echinacea
- Zinc