Vital Man - revigorare si vitalitate pentru barbati

Vital Man - revigorare si vitalitate pentru barbati

Intrebarile privind sexualitatea si perpetuarea speciei sunt de o varsta cu omenirea, iar interesul este la fel de mare in zilele noastre ca altadata. Nici nu este de mirare, caci viata sexuala ne influenteaza existenta de zi cu zi.  

Mai multe detalii


61,16 lei cu TVA

30 other products in the same category:

bjgVital Man (60 tablete)


 

 Intrebarile privind sexualitatea si perpetuarea speciei sunt de o varsta cu omenirea, iar interesul este la fel de mare in zilele noastre ca altadata. Nici nu este de mirare, caci viata sexuala ne influenteaza existenta de zi cu zi. Este influentata dispozitia, starea de spirit, calitatea muncii, chiar si rabdarea, intelegerea de care dam dovada fata de semenii nostri. Starea tensionata, suprasolicitarea psihica au un efect negativ si asupra vietii noastre sexuale. Problema poate fi rezolvata cu ajutorul unor plante cunoscute in popor pentru efectul lor benefic.

Se cunoaste faptul ca suprasolicitarea si stresul cotidian al existentei noastre declanseaza de multe ori o stare de tensiune permanenta, indispozitie, diminuarea dorintei si activitatii sexuale. Pe baza cunostintelor actuale din acest domeniu, au fost realizate diverse produse in a caror compozitie se regasesc extractele vegetale care induc confortul fizico-psihic, maresc performanta fizica si psihica, imbunatatesc activitatea sexuala a barbatilor.


adsafRadacinile de Ginseng siberian contin, pe langa alte substante, metoxiconiferine si sitosterina, care confera efecte roborante si anabolice. Ginsengul siberian are efecte benefice asupra organismului masculin, imbunatatind-ui capacitatea de adaptare si starea generala. Are actiune revigoranta si antistres, creste performantele fizice si sportive ale barbatilor.

adsafMuira puama, originara din regiunile Amazonului, este cunoscuta si sub denumirea de "potency wood" (lemnul potentei) datorita efectelor sale afrodisiace. Contine beta-sitosteroli care cresc dorinta sexuala a barbatilor si are efect antidepresiv. Este utilizata in ameliorarea unor disfunctii sexuale, creste libidoul si este un stimulent general. 

adsafCatuaba a fost folosita prima data pentru cresterea libidoului acum cateva sute de ani de catre bastinasii indieni din padurile tropicale. Este una dintre cele mai populare plante cu proprietati afrodisiace din Brazilia, utilizarea sa fiind legendara. Stimuleaza sistemul nervos central. Este folosita in diverse probleme sexuale si pentru cresterea libidoului.

adsafDamiana este, de asemenea, o planta cu proprietati afrodisiace, fiind utilizata pentru combaterea impotentei. Creste dorinta sexuala si imbunatateste performantele sexuale. Are o puternica actiune tonifianta asupra sistemului nervos central si al celui hormonal, actionand si ca un antidepresiv.

adsafMaca este o planta originara din Peru. Exista o legenda care spune ca in perioada de glorie a Imperiului incasilor, soldatii obisnuiau sa consume maca inainte de batalii, pentru a le da putere. Este un tonifiant general, utilizat si pentru stimularea dorintei sexuale. Actioneaza benefic in cazurile de impotenta.

adsafRadacina de Sarsaparilla a fost utilizata de secole de catre indigenii din America de Sud si Centrala pentru tratarea impotentei, reumatismului, afectiunilor pielii si ca tonifiant general in starile de slabiciune fizica. Poate fi consumat si in cazul unor afectiuni de natura sexuala

adsafUrzica imbunatateste procesele metabolice, este un diuretic usor si actioneaza favorabil in cazul hipertrofiei benigne de prostata. Protejeaza impotriva reumatismului si altor afectiuni inflamatorii. Actioneaza benefic in inflamatii ale cailor urinare, precum si inretentia urinara patologica.

adsafGuarana, originara din Brazilia, are o compozitie deosebit de bogata in cofeina.
Dintotdeauna, a fost utilizata de catre bastinasi pentru nevoi multiple. Este un stimulent general, termogenic, suprima pofta de mancare, imbunatateste apetitul sexual, are proprietati diuretice.

 Aceste plante pot imbunatati viata sexuala a barbatilor si pot dinamiza viata de zi cu zi.

Energie exploziva.

Recomandari:

Adult (18-50 ani) - preventiv
Apetit sexual (crestere)
Depresie
Diuretic in afectiunile renale si de prostata
Hormoni (reglare)
Impotenta
Infectii urinare
Prostatita
Sterilitate (tratament)
Stres

 Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.

O tableta contine:

- Ginseng siberian
- Liriozma 
- Catuaba 
- Damiana 
- Radacina de Sarsaparilla Yohimbe 
- Urzica 
- Extract de guarana