Vital Woman - echilibru si vitalitate pentru femei

Vital Woman - echilibru si vitalitate pentru femei

Femeia moderna se confrunta deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispozitia si scaderea activitatii sexuale. Deseori, solutia rezida in consumul unor vitamine si extracte de plante care ne ajuta sa atingem din nou nivelul exigentelor proprii si ale celor din jurul nostru si, in plus, sa ne bucuram de viata.

Mai multe detalii


74,03 lei cu TVA

30 other products in the same category:

signVital Woman (60 tablete)


 

 Femeia moderna se confrunta deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispozitia si scaderea activitatii sexuale. Deseori, solutia rezida in consumul unor vitamine si extracte de plante care ne ajuta sa atingem din nou nivelul exigentelor proprii si ale celor din jurul nostru si, in plus, sa ne bucuram de viata.

In zilele noastre, relatiile dintre parteneri sunt expuse la numeroase riscuri. Dintre acestea, pot fi mentionate suprasolicitarea specifica vietii moderne, stresul, consumul de alcool sau de medicamente, in special antidepresive, care pot duce la pierderea libidoului sau la inhibarea dorintei sexuale. Un alt factor de risc il reprezinta obisnuinta, rutina dobandita de-a lungul anilor, care pot fi un impediment in crearea intimitatii necesare actului sexual, precum si unele boli, care pot reprima dorinta si implinirea sexuala.

De-a lungul secolelor, sa dovedit ca exista numeroase plante care pot veni in ajutorul femeilor, astfel incat sa ramana echilibrate si senine in orice etapa a vietii lor.


tratament Damiana este o planta raspandita  in America de Sud, unde, de secole, era utilizata ca siafrodiziac, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Prin continutul sau in betasitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigura un confort psihic, este un slabafrodiziac si diuretic. Poate fi util si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.

tratament Suma provine tot din padurile tropicale ale Americii de Sud. unde este cunoscuta si sub numele de Para Toda, adica "bun pentru toate". De secole, a fost utilizat ca energizant. Actioneaza benefic in organismul feminin prin cresterea energiei, a capacitatii de rezistenta,stimularea dorintei sexuale.

tratament Catuaba imbunatateste conditia fizica, stimuleaza sistemul nervos central. Radacinile contin substante biologic-active importante, cum ar fi acidul pfafic si pfafozidele.

tratament Maca creste libidoul si poate avea efecte pozitive in caz de infertilitate.

tratament Sarsapariila este un detoxifiant general care regleaza nivelul hormonal. Poate fi folosit cu rezultate pozitive in reumatism si in inflamatii asociate cu boli autoimune.

tratament Saw Palmetto are efecte benefice in inflamatiile cailor urinare si genitale si are, de asemenea, proprietati afrodiziace pentru ambele sexe.

tratament Radacina de Unicorn are o actiune tonica asupra aparatului de reproducere: este un fortifiant al uterului si imbunatateste functiile secretoare ale ovarelor. Proprietatea de tonifiere a ovarelor si uterului se datoreaza saponinelor steroidale, precursori ai estrogenului.

tratament Guarana, originara din Brazilia, are o compozitie deosebit de bogata in cofeina. Dintotdeauna, a fost utilizata de catre bastinasi pentru nevoi multiple. Este un stimulent general, termogenic, suprima pofta de mancare, imbunatateste apetitul sexual, are proprietati diuretice.

De-a lungul timpului, plantele au dovedit ca sunt capabile sa ofere un ajutor femeilor. Consumul extractelor sub forma de cura, contrar altor produse considerate eficiente, este fara nici un risc, deoarece contine doar substante biologic-active naturale.

Afrodita in lumea moderna. 

Recomandari:

Mod de administrare:

Adult (18-50 ani) - preventiv
Apetit sexual (crestere)
Depresie
Diuretic in afectiunile renale 
Fertilitate
Frigiditate
Hormoni (reglare)
Infectii urinare
Menopauza
Menstruatii neregulate
Stres
Vaginita distrofica

1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-1
1-0-0
1-0-1
1-0-0
0-0-1

 Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.

O tableta contine:
- Damiana - 100 mg 
- Radacina de Suma - 100 mg 
- Catuaba - 25 mg 
- Radacina de Maca - 100 mg 
- Radacina de Sarsaparilla - 50 mg 
- Saw Palmetto - 50 mg 
- Radacina de Unicorn - 25 mg 
- Extract de guarana - 100mg