Joint Protex Forte - protectia sporita pentru articulatii

Joint Protex Forte - protectia sporita pentru articulatii

Joint Protex Forte este un produs nou, recent dezvoltat de specialistii CaliVita. Acest produs reprezinta o imbunatatirea a produsului pentru articulatii Joint Protex.

Mai multe detalii


172,48 lei cu TVA

30 other products in the same category:

JOINT PROTEX FORTE (90 tablete)

 

 Fata de Joint ProtexJoint Protex Forte contine o concentratie dubla de glucozamina-500 mg si o cantitate sporita de condroitina!

Datorita cantitatii duble a ingredientului principal, glucozamina, si a continutului crescut de condroitina, Joint Protex FORTE ofera articulatiilor o protectie suplimentara.

Dupa cum se stie, in mod obisnuit articulatiile supuse celor mai mari eforturi sunt articulatia genunchiului si articulatia soldului, intrucat acestea trebuie sa suporte cea mai mare parte a greutatii corporale.

Joint Protex Forte este recomandat personelor supraponderale, trecute de varsta de 30 de ani. Joint Protex Forte este creat si pentru articulatiile sanatoase ce sunt supuse la eforturi extreme, oferindu-le o protectie suplimentara. De aceea, se recomanda in special sportivilor si persoanelor care depun o munca fizica ce solicita articulatiile.

Principalele functii ale ingredientelor active ce intra in compozitia Joint Protex Forte de la CaliVita sunt:

hsg Glucozamina - ajuta la formarea si mentinerea principalelor elemente structurale ale Cartilajelor, prin urmare poate juca un rol important in mentinerea si regenerarea integritatii articulatiilor si in special a cartilajelor.

hsg Condroitina - actioneaza in sinergie cu glucozamina, jucand rolul unui lubrifiant pentru articulatii, sprijinind in acest fel functionarea articulatiilor.

hsg Acidul hialuronic - este un hidratant natural ce mentine vascozitatea lichidelor articulare si reduce frictiunea de la suprafata Cartilajelor.

hsg Metil-sulfonil metanul - ajuta la mentinerea structurii sanatoase a Cartilajelor.

hsg Extracte din plante: Boswellia Serrata, Cretusca, Turmeric - cunoscute pentru proprietatile antiinflamatoare.

hsg Zinc si Mangan - minerale ce se pierd prin procesul de transpiratie si de aceea trebuie sa intre in componenta alimentatiei sportivilor si persoanelor ce depun efort fizic intens.

ATENTIE! 

Persoanele alergice la scoici trebuie sa evite consumul produsului Joint Protex Forte.