Garlic Caps (100 capsule gelatinoase) - usturoi si patrunjel

Garlic Caps (100 capsule gelatinoase) - usturoi si patrunjel

Stiti cata putere datatoare de viata poate exista intr-o planta obisnuita? Usturoi si patrunjel - o combinatie eficienta utilizata in medicina traditionala - cu o larga gama de efecte purificatoare. Deoarece se prezinta sub forma de capsule, ofera toate beneficiile usturoiului, dar fara efectele nedorite ale usturoiului proaspat (miros neplacut, arsuri gastrice). 

Mai multe detalii


43,45 lei cu TVA

30 other products in the same category:

Garlic Caps (100 capsule gelatinoase)

 

 Usturoiul, planta condimentara cunoscuta de sute de ani, are o serie de efecte benefice asupra organismului uman. Pe langa rolul deosebit pe care il joaca in buna functionare a sistemului cardiovascularusturoiul poseda si un puternic efect antibiotic, contribuie la procesuldigestiv si ofera protectie impotriva agentilor cancerigeni. Contine peste 200 de substante biologic-active: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime. Din punct de vedere biochimic, deosebit de activi sunt cei 70 de compusi ce au in structura lor sulf. Principalul component activ al usturoiului este alicina, substanta cu un puternic efect antibiotic. Acest compus rezulta in urma actiunii enzimei alinaza asupra alinei din compozitia plantei. Marturii din cele mai vechi timpuri atesta proprietatile benefice ale usturoiului. De exemplu, constructorii piramidelor din Egiptul antic consumau usturoi, ceapa si ridichi pentru prevenirea bolilor contagioase. De asemenea, legiunile romane foloseau cantitati insemnate de usturoi in alimentatie. Inca din antichitate, usturoiul era recomandat pentru capacitatea de tratare a peste 61 de boli. Medicina populara utilizeaza usturoiul in cazurile de hipertensiune arteriala, impotriva obezitatii si imbatranirii. In combaterea tahicardiei si a spasmelor arterelor coronare imbunatatind astfel irigare a muschiului cardiac. Din studiile publicate in revista de specialitate a cardiologilor americani American Heart Journal, aflam ca extractul din usturoi previne si formarea cheagurilor in arterele coronare. Cercetarile au demonstrat ca utilizarea regulata a usturoiului in alimentatie constituie una din cele mai eficiente metode de prevenire si tratare a aterosclerozei. Reduce nivelul sanguin al colesterolului "rau" (LDL) si creste nivelul colesterolului "bun" (HOL), reducand astfel posibilitatea formarii ateroamelor. De asemenea, au fost demonstrate si efectele vasodilatatoare si hipotensoare ale usturoiului (prin metil-alil-trisulfid). Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Din aceasta cauza, poate ameliora anumite tipuri de dureri de cap, precum si claudicatia intermitenta. Deoarece dilata venele membrelor inferioare, poate fi de mare ajutor persoanelor in varsta. Avand acelasi efect si asupra vaselor sanguine ale intestinelor, usturoiul poate fi folosit cu succes si de cei care sufera de balonari din cauza aterosclerozei. Are efecte benefice si in cazul unor infectii ale tractului gastro-intestinal (diaree, colite). Usturoiul este un excelent detoxifiant, sudorific, expectorant, tonic si antispastic.Accelereaza epitelizarea si vindecarea ranilor. Datorita efectului antibiotic, este indicat in gripa, traheobronsite, bronsite etc. Efectul antimicrobian al usturoiului este cunoscut inca din Evul Mediu, cand preotii francezi l-au utilizat pentru impiedicarea raspandirii epidemiei de ciuma. Astazi, se stie ca usturoiul are efect antibiotic impotriva unor microorganisme cum ar fi: Stafilococul, E. coli, Proteus, Pseudomonas. De asemenea, usturoiul are efect antiparazitar, antiherpetic, antifungic si antihelmintic. Este deosebit de eficient impotriva Enterobius vermicularis. Cele mai recente cercetari au confirmat si efectul Garlic Caps al usturoiului. In Journal of  the National Cancer Institute, revista americana de specialitate, au aparut studii care demonstreaza efectul anticarcinogen cert al usturoiului. Marii consumatori de usturoi si ceapa (sau alte plante din familia Allium) prezinta un risc scazut de dezvoltare a cancerului gastric. Intr-o alta revista de specialitate, Carcinogenesis, diverse articole mentioneaza efectul benefic al usturoiului si al cepei impotriva cancerului de piele sau de colon. Preparatele moderne, de calitate, Garlic Caps, pastreaza efectul curativ al usturoiului (cunoscut de milenii in medicina populara), indepartand insa neplacerile cauzate de mirosul patrunzator caracteristic, precum si arsurile gastroesofagiene provocate de consumul plantei in stare cruda.

Atentie!

- Preparatele cu usturoi se vor consuma intotdeauna cu multe lichide sau fructe. Persoanele cu tulburari de coagulare si femeile gravide trebuie sa consulte medicul curant inainte de administrare, deoarece acest produs favorizeaza sangerarile.
- Unele persoane sunt alergice la usturoi si de aceea consumul de preparate pe baza de usturoi sau simpla atingere a acestei plante poate provoca dermatita alergica.
- Mamele care alapteaza vor evita si ele consumul de extract de usturoi datorita
diareei pe care o pot provoca sugarilor.

  Patrunjelul este cunoscut in primul rand pentru efectul sau diuretic. Din aceasta cauza, medicina populara il utilizeaza sub forma de ceai pentru stimularea functiilor renale, eliminarea calculilor renali, tratarea cistitelor. De asemenea imbunatateste digestia, creste apetitul si combate durerile gastrice. Se mai foloseste ca antispastic, expectorant si calmant al tusei. Consumul de patrunjel contribuie la oprirea formarii si al eliminarea microcalculilor urinari si biliari.

Atentie!

- Deoarece favorizeaza sangerarile menstruale, produsele cu continut de patrunjel nu se recomanda femeilor gravide.

- In caz de nefrita acuta si cronica nu se recomanda, din cauza proprietatilor sale diuretice.

Recomandari:

Mod de administrare:

Afectiuni cardiovasculare
Amigdalita
Antibacterian
Antibiotic (efect)
Antipiretic
Antiseptic intestinal
Antiseptic pulmonar
Antispastic
Aparat cardiovascular
Aparat respirator
Apetit (crestere)
Ateroscleroza
Bronsita
Candidoza
Circulatie sanguina (imbunatatire)
Cistita
Colesterol (scadere)
Dermatite, dermatoze
Detoxifiere
Diuretic in af. renale si de prostata
Dureri de gat
Expectorant
Faringita
Febra
Furunculoza
Giardia
Glaucom
Gripa, guturai, raceala, viroze
Hipertensiune arteriala
Infarct miocardic (prevenire)
Infectii urinare
Laringita
Parazitoza intestinala
Parodontoza
Persoane in varsta - preventiv
Raguseala
Sinuzita
Trombofeblita
Tuberculoza
Tuse
Vaginita
Zona Zoster

1-0-1
1-0-1
1-1-1 15 zile/30
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1 15 zile/30
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1 15 zile/30
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

 Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.

O capsula contine:
- Extract inodor de usturoi (Allium sativum) 350 mg
- Extract de patrunjel (Petroselium crispus) 250 mg