Immunaid - imunitate maxima impotriva afectiunilor

Immunaid - imunitate maxima impotriva afectiunilor

Va supara raceala, gripa, diferite infectii? Va luptati cu alergia, de primavara si pana toamna tarziu? Ce faceti pentru a nu va imbolnavi? Nu-i asa ca nu se rezolva atat de usor? ,,O raceala nu este sfarsitul lumii" ati putea raspunde. Sigur, numai ca si o boala aparent nesemnificativ ne atrage atentia asupra faptului ca sistemul nostru imunitar nu functioneaza perfect.

Mai multe detalii


137,28 lei cu TVA

30 other products in the same category:

Immunaid (180 tablete)

 

 Va supara raceala, gripa, diferite infectii? Va luptati cu alergia, de primavara si pana toamna tarziu? Ce faceti pentru a nu va imbolnavi? Nu-i asa ca nu se rezolva atat de usor? ,,O raceala nu este sfarsitul lumii" ati putea raspunde. Sigur, numai ca si o boala aparent nesemnificativ ne atrage atentia asupra faptului ca sistemul nostru imunitar nu functioneaza perfect. Si, in cazul In care scade capacitatea de aparare a organismului, deveniti mai receptivla infectiile cauzate de diferiti agenti patogeni - virusuri, bacterii. Dar nu numai la acestea! Functionarea  necorespunzatoare a sistemului imunitar poate favoriza si aparitia unor boliautoimune sau tumorale. Solutia fireasca consta in intarirea continua a sistemului imunitar(a capacitatii de aparare si auto-vindecare) al organismului. 

Gheara matei este o planta  utilizata de mii de ani, ale carei efecte si substante active au fost actualizate de stiinta moderna, care o considera unul dintre fortifiantii cei mai eficienti ai sistemului imunitar.

»Accelereaza inmultirea limfocitelor si creste activitatea acestora. Sarcina limfocitelor este de a recunoaste intrusii din organism si de a-i anihila.

»Actioneaza atat impotriva celulelor straine organismului, cat si a celulelor proprii bolnave sau degenerate.

»Imbunatateste functiile leucocitelor.

»Are actiune antiinflamatoare.

»Are actiune antivirala.

»Antioxidant.

»Este un bun diuretic.

Zincul: efectul pe care il exercita asupra sistemului imunitar este unic si nu poate fi inlocuit de nici un alt oligoelement. Cu cat cantitatea de zinc din organismul unei persoane este mai redusa, cu atat sistemul sau imunitar este mai slabit. Zincul accelereaza formarea limfocitelor si fagocitelor si imbunatateste activitatea acestora. Sarcina fagocitelor este aceea de a incorpora substantele straine organismului si de a le anihila. 

Apa si aerul indispensabile vietii sunt contaminate de agenti patogeni cu care, de-a lungul vietii, ajungem foarte des in contact. Nici nu ne imaginam ca, odata cu alimentele consumate, in organismul nostru patrund si o serie de agenti patogeni. Desi acestia pot declansa boli, spre norocul nostru, ne imbolnavim rar din cauza lor. Pielea si mucoasele membranare ofera o anumita protectie, impiedicand patrunderea "inamicilor" in organism. Un sistem imunitar care functioneaza eficient poate face fata "atacurilor" acestora, protejandu-ne organismul de infectii si afectiuni tumorale. in cazul in care sistemul imunitar slabeste, se declanseaza infectiile, care, la randul lor, afecteaza sistemul imunitar, scazand si mai mult capacitatea de rezistenta a organismului. Daca ne confruntam cu o infectie, cel mai des ni se prescriu antibiotice, insa bacteriile se adapteaza repede si des in rezistente la antibiotice. In plus, pot aparea efecte secundare, ca de exemplu afectarea florei intestinale normale, ceea ce poate crea alte probleme: inmultirea unor specii de fungi Candida), tulburari de digestie sau absorbtie, perturbari in absorbtia vitaminei Beta. Solutia consta in prevenirea imbolnaviri lor, stimularea functionarii sistemului imunitar printr-un stil de viata corespunzator si prin consumarea unor suplimente alimentare. Activitatea fizica si psihica are un rol deosebit de mare asupra sistemului imunitarSistemul imunitar slabeste proportional cu intensitatea si durata stresului. Deficienta de substante nutritive si curele de slabire scad, de asemenea, capacitatea de aparare a sistemului imunitar. Consumul excesiv de zaharuri rafinate si alcool diminueaza activitatea leucocitelor. Functiile imune se deterioreaza proportional cu ingrasarea.
La inceput, apar doar oboseala si indispozitia, apoi, din ce in ce mai des, infectiile (bacteriene, virale, fungice). Ulterior, se fac resimtite simptome specifice reumatismului si alergiei. Sistemul imunitar detine un rol hotarator in apararea organismului impotriva diferitelor boli. Pentru ca sistemul imunitar sa functioneze corespunzator, trebuie fortificat. Consumul anumitor plante, minerale si aminoacizi sprijina functionarea sistemului imunitar. Indienii din America de Sud utilizeaza scoarta, radacinile si frunzele plantei gheara matei de mai bine de 2000 de ani. In mare parte, substantele active ale acesteia au fost identificate de stiinta moderna, astfel incat mecanismul lor de actiune este cunoscut. O parte a substantelor active prezinta proprietati antioxidante semnificative. In plus, diferite cercetari au confirmat efectul antiinflamator si antiviral al plantei, deoarece fortifica activitatea sistemului imunitar si indeparteaza "intrusii" si agentii patogeni din organism. S-a descoperit ca unele substante active din gheara matei au si efect diuretic, antipiretic, in timp ce altele stimuleaza functionarea sistemului nervos parasimpatic vegetativ, adica asigura relaxarea. In Europa, gheara matei a ajuns in centrul atentiei datorita efectelor sale antitumorale. Prin utilizarea acestei plante, pe langa tratamentul de baza, s-au obtinut rezultate importante in unele boli tumorale. Zincul are un rol unic in functionarea sistemului imunitar, neputand fi inlocuit de nici un alt element. S-a dovedit stiintific ca sistemul imunitar al unei persoane este cu atat mai slabit cu cat cantitatea de zincdin organism este mai redusa. Una din consecintele care decurge de aici este predispozitia la infectiiZincul mareste producerea si activitatea elementelor cu rol in sistemul de aparare al organismului. Acestea sunt fagocitele, care anihileaza "intrusii" si limfocitele. Ele apar dupa prima "intalnire" cu bacteriile si virusurile si, dupa aceea, declanseaza producerea celulelor specifice care ii distrug, adica anticorpii.

Asigura rezistenta organismului.

 

Recomandari:

Mod de administrare:

Antiviral
Aparat cardiovascular
Aparat urinar
Aparat respirator (af. pulmonare)
Bronsita
Gust, simt (combatere probleme)
Imunitate scazuta
Infectii (prevenire)
Miros (pierdere)
Oboseala
Plagi (vindecare)
Rinita alergica
Sinuzita
SIDA (tratament adjuvant)

1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

 Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.

O capsula contine:
- Pulbere de gheara matei (Cat's claw) 400 mg
- Alte ingrediente: gelatina, microcristale de celuloza, stearat de magneziu