Liquid Chlorophill - detoxifiere naturala cu ajutorul clorofilei

Liquid Chlorophill - detoxifiere naturala cu ajutorul clorofilei

Liquid Chlorophyll, contine clorofilina (saruri de sodiu si cupru ale clorofilei) derivata din alfalfaClorofila are un puternic efect alcalinizant asupra sistemului digestiv, ajuta la indepartarea mirosurilor corporale neplacute, elimina respiratia urat mirositoare, optimizeaza circulatia sanguina, digestia, reduce senzatia de oboseala, imbunatateste si sprijina sanatatea.

Mai multe detalii


126,39 lei cu TVA

30 other products in the same category:

tratamentulnaturistLiquid Chlorophyll (473 ml)

 

 Liquid Chlorophyll, contine clorofilina (saruri de sodiu si cupru ale clorofilei) derivata din alfalfaClorofila are un puternic efect alcalinizant asupra sistemului digestiv, ajuta la indepartarea mirosurilor corporale neplacute, elimina respiratia urat mirositoare, optimizeaza circulatia sanguina, digestia, reduce senzatia de oboseala, imbunatateste si sprijina sanatatea. Pe langa multe alte efecte benefice, ajuta si la mentinerea unei activitati intestinale optime.

 Alfalfa este una din plantele cel mai intens studiate si reprezinta una din cele mai potrivite sursede proteine, clorofila, carotina, vitamina A (retinoli), vitamina D (calciferol), vitamina E (tocoferol), vitamina B (piridoxina) si vitamina K (filochinona), precum si o sursa adecvata de enzime digestive.

 Alfalfa este utilizata pe intreg globul de sute de ani ca roborant si fortifiant general. Conform rezultatelor experimentelor, aceasta poate neutraliza efectele substantelor daunatoare din alimente care patrund in ficat si in intestinul subtire, inainte ca acestea sa isi exercite actiunea negativa. Poate ajuta la eliminarea toxinelor si la neutralizarea acizilor. Nutrientii care contin o mare cantitate de clorofila alcalinizeaza si detoxifica organismul, in special ficatul.

Ce sunt toxinele

  Practic, orice substanta care exercita un efect iritant si/sau daunator asupra organismului uman, ne pericliteaza sanatatea sau modifica functiile biochimice ori functionarea organelor. Toate acestea pot aparea din mai multe cauze, printre care si alimentatia neadecvata sau efectul secundar al medicamentelor.Toxicitatea, in secolul 21, este mult mai ridicata decat in trecut. Astazi exista noi substante chimice, mult mai diverse si mai puternice, ca sa nu mai mentionam poluarea tot mai ridicata a aerului, apei, radiatiile si centralele nucleare. In organismul nostru ajung acum noi substante chimice, consumam diferite tipuri de medicamente, mult mai mult zahar si alimente procesate si ne distrugem sanatatea folosind zilnic diferite sedative si energizante.

 Clorofilinele joaca un rol important in detoxifierea interna a organismului, pentru mentinerea vietii si sanatatii. Detoxifierea interna se refera la procesele care neutralizeaza, transforma sau elimina toxinele din organism, prin intermediul urmatoarelor sisteme sau organe:

» respirator – plamani, bronhii, trahee, sinusuri si nas

» gastrointestinal – stomac, ficat, vezica biliara, colon si intregul tract gastrointestinal

» urinar – rinichi, uretere, vezica urinara, uretra

» tegument si glande – glande sudoripare, sebacee si lacrimale

» limfatic – canalele limfatice si nodulii limfatici.


De ce este important sa mentinem functionarea optima a sistemelor de detoxifiere a organismului

  Pentru ca zilnic suntem expusi efectelor negative ale toxinelor, provenite atat din surse externe (exogene), cat si interne (endogene). Toxicitatea apare in momentul in care toxinele depasesc cantitatea care poate fi metabolizata si eliminata din organism. Homeostaza reprezinta functionarea echilibrata si armonioasa a organismului. Acest echilibru este distrus daca consumam mai multe alimente decat putem digera si utiliza sau cand in organism patrund substante toxice. Toxicitatea depinde de doza de toxine, de frecventa cu care acestea ajung in organism si de cat de puternice sunt. Un anumit tip de toxine, de exemplu insecticidele si anumite medicamente, pot cauza imediat o serie de simptome, cu toate ca majoritatea au efecte pe termen lung (de exemplu azbestul, care cauzeaza cancer de plamani).

 Organismele vii ale regnului vegetal sunt compuse din numeroase celule diferite, care pot fi clasificate in doua grupe mari: prima grupa le include pe cele care sunt responsabile de activitatea metabolica a plantei, iar a doua pe cele care, din punct de vedere al metabolismului, sunt inactive si, pe de o parte, au un rol de sprijin mecanic, pe de alta, se ingrijesc de circulatia fluidelor. Cele active metabolic contin toate organitele celulare importante din punct de vedere biochimic. Organitele caracteristice plantelor sunt plastidele. Mai exact, plastidele constituie o familie de organite ai carei membri sunt precursorii din care mai tarziu se dezvolta cloroplastele, cromoplastele, amiloplastele si etioplastele. Cloroplastele gazduiesc  aparatul de fotosinteza si au, in general, culoarea verde. O mare parte pot fi gasite in celulele frunze lor, dar pot fi intalnite si in alte tesuturi verzi. 

 Fiecare cloroplast contine pigmentul de clorofila. Denumirea este de origine greaca (chloros = verde si phyllon = frunza). Pigmentii sunt substante chimice care reflecta doar anumite lungimi de unda a spectrului vizibil. Aceasta le face sa para colorate. In faza de lumina a fotosintezei una din categoriile de baza ale pigmentilor o constituie clorofilele sau pigmentii verzi. De secole, in toata lumea, Clorofila obtinuta din Lucerna se recomanda pentru detoxifiere. Conform rezultatelor experimentelor, clorofila poate inactiva carcinogenii chimici introdusi in organism odata cu alimentele la nivelul ficatului si intestinului subtire, inainte ca acestea sa afecteze organismul. Participa la eliminarea toxinelor si la anihilarea acizilor.

 Substantele nutritive cu un continut ridicat de clorofila alcalinizeaza si detoxifica organismul, mai ales ficatul.

 Are un efect alcalin deosebit de puternic la nivelul aparatului digestiv, actioneaza benefic in artritele reumatoide, elimina mirosul organismului, anihileaza respiratia urat mirositoare, amelioreaza durerea de gat, imbunatateste circulatia sanguina, digestia si reduce senzatia de oboseala, optimizeaza si mentine starea de sanatate. Pe langa alte virtuti, creste rezistenta celulelor fata de bacterii, ajuta la vindecarea cicatricilor, este benefic in ulcere gastrice si regleaza activitatea intestinala. 

Atentie!

- Clorofilele naturale nu sunt toxice. 
- Clorofila administrata oral poate colora urina si fecalele in verde, iar limba in galben sau -negru. 
- Pe durata administrarii orale a clorofilei poate aparea senzatia de greata. 
- In urma administrarii clorofilei, testul gaiacol poate da rezultate fals pozitive. 
- Deoarece nu a fost testata siguranta administrarii clorofilei si clorofilinei la femeile insarcinate si la cele care alapteaza, acestea pot consuma produsul doar la recomandarea medicului. 
- In cadrul experimentelor pe cobai, clorofilina a ameliorat anumite efecte secundare ale ciclofosfamidei
- Nu au fost inregistrate cazuri de supradozare.