Lion Kids Vitamin D – multivitamine pentru oase si dantura sanatoase

Lion Kids Vitamin D – multivitamine pentru oase si dantura sanatoase

Exista vreo comoara mai mare decat sanatatea copilului dumneavoastra? Aportul unor nutrienti (vitamine si minerale) in cantitati corespunzatoare, la copii, este chiar mai important decat in cazul adultilor.

Mai multe detalii


44,66 lei cu TVA

11 other products in the same category:

Lion Kids cu Vitamina D

Lion Kids cu Vitamina D – multivitamine pentru oase si dantura sanatoase (90 capsule)

 

Exista vreo comoara mai mare decat sanatatea copilului dumneavoastra?


  Aportul unor nutrienti (vitamine si minerale) in cantitati corespunzatoare, la copii, este chiar mai important decat in cazul adultilor. Insuficienta acestora poate cauza probleme serioase in ceea ce priveste sanatatea si activitatea zilnica a copiilor, influentand in mare masura atat dezvoltarea, cat si viata de adult.

 Alimentatia necorespunzatoare a copiilor nostri, ofertele fast-food, cola, chipsurile, ciocolata si alte dulciuri consumate in cantitati prea mari scad zi de zi sansele dezvoltarii sanatoase a danturii si sistemului osos al copiilor.

 Cariile dentare si degradarea smaltului dentar sunt atat de frecvente incit e o minune cand medicii stomatologi mai pot gasi un tanar de 18 ani cu dantura sanatoasa. Din toate aceste motive este vital sa oferim copiilor nostri cele mai moderne multivitamine cu un continut  bogat in vitamina D. 

 Vitaminele sunt compusi chimici organici indispensabili vietii, pe care organismul nostru nu este capabil sa le sintetizeze sau le sintetizeaza in cantitati insuficiente. In absenta vitaminelor dezvoltarea organismului tanar incetineste sau stopeaza, insa carenta fiecarei vitamine in parte are simptomele ei proprii, specifice.

 Pentru dezvoltarea fizica si psihica optima a copiilor nostri trebuie avuta in vedere, asigurarea zilnica a cantitatii si calitatii adecvate de vitamine.
  Ar fi foarte simplu daca am putea realiza acest lucru doar prin consumul fructelor proaspete si al legumelor sau preparate din legume, insa, din pacate, gresete cine isi inchipuie ca sunt indeajuns unul sau doua mere puse langa  sandvici-ul copilului.

 In ultimul deceniu, necesarul de vitamine si minerale a crescut semnificativ pentru a compensa efectele nocive ale mediului inconjurator care, de asemenea s-au inmultit. Sa ne gandim numai ce mult s-a schimbat oferta supermarketurilor in ultimii ani.

 Alimentele apetisante din punct de vedere estetic contin insa, coloranti artificiali si conservanti; apa este de asemenea mai poluata, si odata cu intensificarea circulatiei rutiere creste proportional si poluarea aerului.

 Nu este de mirare ca numarul  bolnavilor de alergii creste in continuu. Si mai exista o schimbare semnificativa, poate cea mai importanta: cresterea solicitarii la stres a copiilor nostrii, deoarece la scoala cerintele si dobandirea de cunostinte noi sunt in continua crestere.

 Dorinta de a obtine rezultate bune si de a fi apreciati exercita o presiune continua asupra copiilor nostri.

 Din pacate, in paralel cu cresterea necesarului vitaminic, cantitatea  de vitamine continuta  de alimente scade, fiind chiar mai redusa decat cu cateva decenii in urma.

Atentie!

 Firma producatoare de multivitamine pentru copii a prevazut ambalajul produselor cu un capac de siguranta.

Prospect Lion Kids multivitamine pentru copii

Continut:

Cantitate:

Vitamina C (extract de macese) 
Calciu 
Vitamina A(beta-caroten) 
Niacinamida
Vitamina E 
Magneziu 
Acid pantotenic 
Fier 
Zinc chelatat 
Potasiu (complex) 
Inozitol 
Vitamina B6
Vitamina B2
Vitamina B1 
Mangan chelatat 
Acid folic
Cupru chelatat 
Biotina
Iod 
Seleniu
Crom
Vitamina B12

35 mg
10 mg 
1500 U.I.
7 mg
7 U.I.
5 mg
3 mg
3 mg
2 mg
2 mg
1.6 mg
0.7 mg
0.6 mg
0.5 mg
0.1 mg
100 mcg
70 mcg
35 mcg
10 mcg
10 mcg
5 mcg
1 mcg

Legenda: 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.