Infant Formula - multivitamine pentru sugari

Infant Formula - multivitamine pentru sugari

Sanatatea copiilor este cel mai important lucru pentru un parinte. In cazul lor, aportul unor nutrienti - vitamine si minerale - in cantitati corespunzatoare este chiar mai important decat in cazul adultilor. Insuficienta acestora poate cauza probleme serioase in ceea ce priveste sanatatea si activitatea zilnica a copiilor, influentand in mare masura atat dezvoltarea, cat si viata de adult.

Mai multe detalii


54,12 lei cu TVA

11 other products in the same category:

Infant Formula

Multivitamine pentru sugari (60 ml)

 

 In dezvoltarea unui copil, etapa de sugar este determinanta. Un sugar alimentat corespunzator este mai sanatos si in etapele urmatoare, se dezvolta mai bine, invata mai repede.

 In general, nici alimentele pentru sugari, nici alimentele consumate de mamele care alapteaza nu contin vitamine in cantitati suficiente. De aceea, este importanta suplimentarea consumului de vitamine deja in etapa de sugar. 

 Infant Formula contine multivitamine naturale, usor absorbabile. Vitamina A este extrasa din uleiul de peste, iar vitamina E din uleiul vegetal; vitaminele B si C sunt, de asemenea, de provenienta naturala. Toate acestea pot fi administrate cu usurinta, produsul fiind un sirop cu gust placut.

 O perioada extrem de importanta din viata unui copil este cea de sugar. Daca sugarul este hranit in mod corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste mai armonios, va invata mai usor si mai repede si se va simti mult mai bine decat ceilalti copii.

 In general, mamelor le este foarte greu sa satisfaca necesarul complet de vitamine si minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate intensiv, iar continutul lor de vitamine si minerale este foarte scazut. De asemenea, nici alimentatia mamei nu contine intotdeauna cantitatea ideala de vitamine.

 In ultimul timp, datorita industrializarii, au aparut o multitudine de factori externi care au ca efect cresterea necesarului de vitamine, atat pentru mama, cat si pentru sugar: lumina artificiala, poluarea aerului, radioactivitatea, radiatiile de diverse feluri (datorate televizoarelor, monitoarelor etc.), medicamente, stresul psihic. 

 Infant Formula este produs din materii prime strict naturale care sunt de un mare ajutor sugarilor. 

 Vitamina A se extrage din uleiul de peste, vitamina E din ulei de plante, iar vitaminele B si C, foarte importante pentru cresterea si dezvoltarea sugarului, au, de asemenea, provenienta naturala. 

 Infant Formula ofera toate aceste vitamine sub forma de sirop, cu un gust foarte placut, evitand in acest fel toate dificultatile care apar in momentul administrarii lor.

Atentie!

 Necesarul de vitamina D3 este mai mare in cazul sugarilor, de aceea atunci cand preparatul polivitaminic nu contine vitamina D3, aceasta trebuie administrata separat.

Prospect Infant Formula de la Calivita

O picatură de Infant Fromula contine

Vitamina A
Vitamina E
Vitamina B1
Vitamina B2
Vitamina
B3Vitamina
B6Vitamina
B12Vitamina C
Acid Pantotenic

400.00 mcg
4.00 UI
0.50 mg

0.60 mg
8.00 mg
0.40 mg
0.50 mcg
35.00 mg
3.00 mg

Mod de administrare Infant Formula: 1 lingurita/zi