New Life Multivitamin - pentru mamici si bebelusi sanatosi

New Life Multivitamin - pentru mamici si bebelusi sanatosi

Gravidele si mamele care alapteaza au nevoie de o alimentatie speciala. Necesarul de fier in perioada graviditatii este dublu fata de cel normal. Pentru a acoperi acest necesar, gravida ar trebui sa consume alimente cu o valoare energetica de 5000-7000 calorii/zi, ceea ce este imposibil. De aceea, drept consecinta a aportului insuficient de fier, 50% din gravide sufera de anemie feripriva.

Mai multe detalii


66,88 lei cu TVA

11 other products in the same category:

 New Life Multivitamin

Supliment alimentar special conceput pentru nevoile femeilor gravide sau care alapteaza (120 tablete)


 Exista, in viata femeilor, etape cand necesarul de substante nutritive este mai mare decat in mod obisnuit. De exemplu, gravidele si mamele care alapteaza au nevoie de cantitati mai mari de vitamine si minerale.

 O suplimentare optima cu vitamine este indispensabila pentru mentinerea sanatatii gravidei si pentru dezvoltarea normala a fatului. Cele mai des intalnite simptome sunt stresul, iritabilitatea, nervozitatea, durerile de cap si de spate, durerile de sani, balonarea, edeme la nivelul mainilor si al gleznelor.

 In astfel de situatii, este bine sa ne orientam spre suplimentarea alimentatiei cu nutrienti.

 Gravidele si mamele care alapteaza au nevoie de o alimentatie speciala. Necesarul de fier in perioada graviditatii este dublu fata de cel normal. Pentru a acoperi acest necesar, gravida ar trebui sa consume alimente cu o valoare energetica de 5000-7000 calorii/zi, ceea ce este imposibil.

 De aceea, drept consecinta a aportului insuficient de fier, 50% din gravide sufera de anemie feripriva. 

 Cercetarile mai recente au dovedit ca anemia instalata sub varsta de 1 an influenteaza negativ dezvoltarea fizica, psihica si performantele intelectuale ale copilului, greu recuperabile prin administrarea ulterioara a fierului.

Radacina de Liriozma stimuleaza dorinta sexuala. A fost utilizata de multa vreme pentru combaterea impotentei si a frigiditatii, atunci cand nu se datorau unor afectiuni organice. 

Radacina de Unicorn, asupra organismului, are un efect similar estrogenilor, fiind folosita pentru tratarea sterilitatii.

Frunzele de Damiana, cunoscute de mult timp de indieni, sunt utilizate in primul rand ca stimulent sexual. Se pot obtine rezultate bune si in ameliorarea starilor depresive.

Palmierul pitic Saw Palmetto stimuleaza functiile prostatei, uterului si ovarelor.

 In general, plantele utilizate in medicina populara au si efect de calmare, de imbunatatire a starii psihice si generale.

 Sunt un fortifiant general si al sistemului nervos, au efect de crestere a apetitului si imbunatatesc digestia, deoarece pentru o viata sexuala sanatoasa este indispensabila si o conditie psiho-fizica adecvata. 

 De asemenea, gravidele au nevoie de cantitati mai mari de calciu, necesar pentru dezvoltarea normala a oaselor si danturii fatului. Daca gravida nu consuma cantitati suficiente de calciu, atunci fatul isi va acoperi necesarul prin preluarea acestuia din organismul mamei. Apare astfel riscul osteoporozei materne.

 Organismul gravidei trebuie sa beneficieze si de un aport vitaminic corespunzator, care sa asigure dezvoltarea optima a fatului. Dintre vitamine, un loc aparte il ocupa acidul folic, una din vitaminele hidrosolubile ale complexului B, care contribuie substantial la formarea placentei si la dezvoltarea zigotului. 

 Acidul folic previne aparitia unor malformatii congenitale (spina bifida). Este indispensabil pentru sinteza acizilor nucleici (ADN si ARN) si stimuleaza secretia de lapte materii.

 Preparatele moderne contin atat vitaminele A, B, C si E, cat si substante minerale. De mare importanta este si aportul suficient de vitamina C, necesara functionarii corespunzatoare a sistemului imunitar, dezvoltarii oaselor si cartilajelor, sintezei de colagen si proceselor enzimatice.

 Gravidele si mamele care alapteaza trebuie sa se adreseze medicului curant inainte de a incepe consumul acestor preparate, mai ales in cazul asocierii cu alte vitamine sau medicamente. 

Sfat util: in caz de graviditate ante-programata, se recomanda consumul multivitaminelor cu doua luni inainte de fecundatie, aceasta avand un rol important in prevenirea eventualelor perturbari in dezvoltarea fatului.


Prospect New Life Multivitamin de la Calivita

Recomandari:

Mod de administrare:

Alaptare
Avort (prevenire)
Fertilitate
Gravide
Secretie lactica (stimulare)
Schizofrenie
Sterilitate (tratament)

1-1-0
1-0-1
1-0-1
in primele 4 luni doza la recomandarea medicului.
1-0-1 in ultimele 5 luni sarcina
1-0-1
1-0-1

 Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara.

Continutul unei capsule:

Unitati:

Betacaroten
Vitamina E
Vitamina C
Vitamina B1
Vitamina B2
Vitamina B3
Vitamina B6
Acid pantotenic
Vitamina B12
Biotina
Acid folic
Acid para amino benzoic
Colina
Inozitol
Calciu
Magneziu
Potasiu
Zinc
Mangan
Fier
Cupru
Iod
Crom

2,5 mg
7,5 UI
60 mg
0,8 mg
1 mg
9 mg
1 mg
4 mg
B12 1 mcg
60 mcg
200 mcg
1 mg
10 mg
10 mg
325 mg
112,5 mg
5 mg
8 mg
8 mg
4 mg
1 mg
75 mcg
75 mcg