Vital A - multivitamine pentru persoanele cu grupa sanguina A

Vital A - multivitamine pentru persoanele cu grupa sanguina A

Multivitaminele Vital: Complexuri vitaminice Vital, sunt multivitamine eficiente, adresate grupelor sanguine, care au in componenta mai mult de 40 de substante active. Ele au fost create tinand seama de ultimele descoperiri stiintifice, si in concordanta cu necesitatile specifice de vitamine si minerale al fiecarei grupe sanguine.

Mai multe detalii


83,38 lei cu TVA

11 other products in the same category:

Vital A (90 tablete)

 supliment alimentar pentru persoanele cu grupa sanguina A

 In urma inmultirii acum 15-20 de mii de ani a stramosilor nostri cu grupa sanguina 0, cantitatea de vanat, a inceput sa scada acestia fiind nevoiti sa sa-si gaseasca noi surse de hrana. Din aceste motive au inceput sa cultive si sa consume legume, astfel formandu-se o noua grupa sanguina: grupa A.

 GRUPA SANGUINA A - Este caracteristica vegetarienilor. Asadar pentru mentinerea starii de sanatate persoanele grupei sanguine A trebuie sa consume in primul rind vegetale.

 Astfel se asigura organismului mineralele si vitaminele necesare, insa din cauza predispozitiei spre afectiunile cardiovasculare, este necesara o suplimentare cu vitamina B12,  vitamina C acid folic, acid pantotenic, bioflavonoide (quercitina), vitamina E.

 Pe langa acestea este indicat ca persoanele apartinand acestei grupe sanguine sa cuprinda in meniu si paducel, ceai verde, ghimbir, patrunjel si afine, prune si oregano.

 Ca urmare a cercetarilor efectuate de medicul american Peter J. D'Adamo, conceptul de alimentatie specifica fiecarei grupe sanguine a facut rapid inconjurul lumii. Atit principiile teoretice ale unei astfel de alimentatii, cit si rezultatele practice sunt trecute in cartea sa "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine". 

 El pleaca de la ideea ca obiceiurile alimentare al stramosilor nostri a avut un cuvint greu de spus in formarea si evolutia celor 4 grupe sanguine diferite. De aceea, se presupune ca tot ceea ce contravine semnificativ particularitatilor generate de grupa noastra sanguina, poate fi daunator sanatatii.

 Pe baza acestor principii teoretice, dr. D'Adamo, impreuna cu echipa sa de cercetatori, a inceput sa studieze compatibilitatea dintre o serie de alimente si globulele rosii ale persoanelor cu diferite grupe sanguine.

 Rezultatul acestor experimente a condus la concluzia ca  intradevar exista o legatura intre particularitatile specifice ale grupelor sanguine si tipurile de alimentatii. 

 D’Adamo si echipa sa au stabilit nu numai tipul de alimentatie adecvata fiecarei persoane in functie de grupa sanguina, ci si starea de saturare cu vitamine si minerale a organismelor care se alimenteaza adecvat. Acesti cercetatori au indicat si suplimentele alimentare, precum si plantele cu actiune benefica asupra sanatatii, potrivite fiecarei grupe sanguine.

 Pe baza rezultatelor acestor cercetari, CaliVita a creeat suplimente alimentare specifice fiecarei grupe sanguine, considerate si astazi a fi cele mai moderne din Europa, avand in compozitie multivitamine si extracte din plante.

 Aceste produse contin toate vitaminele si mineralele necesare organismului in cantitatea adecvata cerintelor fiecarei grupe sanguine in parte.

 De asemenea contin extracte de plante care contribuie la prevenirea unor afectiuni specifice grupelor respective.

 Din acest motiv pe langa meniul obisnuit, se recomanda consumul de suplimente specifice grupelor sanguine.

Prospect Vital A de la Calivita

Recomandari

Mod de administrare:

Activitate fizica (stimulare)
Adult (18-50 ani) - preventiv
Anemie
Astenie
Covalescenta
Cresterea rezistentei musculare
Imunitate scazuta
Malabsorbtie
Oboseala
Osteoporoza
Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)
Schizofrenie
Sterilitate

0-1-0
1-0-0
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

 Legenda: 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara, dupa mese.

 

Continut:

Cantitate

Beta caroten

1,2 mg

Vitamina E

10,0 U.I

Vitamina C

60,0 mg

Vitamina B1

1,4 mg

Vitamina B2

1,6 mg

Vitamina B6

2,0 mg

Vitamina B12

1,0 mcg

Niacinamida

18,0 mg

Colina

20,0 mg

Inozitol

20,0 mg

PABA

5,0 mg

Biotina

40,0 mcg

Acid pantotenic

5,0 mg

Acid folic

150,0 mcg

Rutina

4,0 mg

Bioflavonoidcomplexdinlamai

4,0 mg

Hesperidin complex

5,0 mg

Quercitina

5,0 mg

Betaina

10,0 mg

Iod

50,0 mcg

Magneziu

50,0 mg

Fier

8,0 mg

Cupru

0,5 mg

Zinc 

8,0 mg

Crom

50,0 mcg

Seleniu

40,0 mcg

Mangan

1,0 mg

Potasiu

20,0 mg

Molibden

80,0 mcg

Bor

50,0 mcg

Vanadiu

10,0 mcg

Nichel

30,0 mcg

Siliciu

1,0 mg

Glutation

5,0 mg

Cisteina

20,0 mg

Bromelaina

25,0 mg

Frunza de paducel

10,0 mg

Ceai verde

10,0 mg

Radacina de ghimbir

5,0 mg

Frunza de patrunjel

50,0 mg

Afine

20,0 mg

Prune

20,0 mg

Oregano

50,0 mg