Vital 0 - aport de vitamine si minerale pentru persoanele cu grupa sanguina 0

Vital 0 - aport de vitamine si minerale pentru persoanele cu grupa sanguina 0

Persoanele cu grupa sanguina 0 sunt asa-zisii "carnivori". Deci, aportul de vitamine liposolubile, vitamina C si fier se realizeaza in cantitati suficiente. Acestea au insa nevoie de suplimentare cu vitaminele B. Pentru sanatatea acestor persoane, recomandam consumul unor extracte din plante speciale, cum ar fi yucca, patrunjelul, curcuma, hreanul, radacina de lemn dulce.

Mai multe detalii


83,38 lei cu TVA

11 other products in the same category:

Vital 0 (90 tablete)

 supliment alimentar pentru persoanele cu grupa sanguina 0


 GRUPA SANGUINA 0: Persoanele cu grupa sanguina 0 sunt asa-zisii "carnivori". 

Deci, aportul de vitamine liposolubile, vitamina C si fier se realizeaza in cantitati suficiente. Acestea au insa nevoie de suplimentare cu vitaminele B.

 Pentru sanatatea acestor persoane, recomandam consumul unor extracte din plante speciale, cum ar fi yucca, patrunjelul, curcuma, hreanul, radacina de lemn dulce. Vital 0 contine 41 de substante active.

 Stramosii nostrii de acum 40 de mii de ani, aflati in varful lantului trofic, aveau o alimentatie bazata aproape exclusiv pe carne. Organismul acestora, pur si simplu a fost adaptat la consumul de carne.

 Din aceste considerente si astazi trebuie sa consumam o cantitate de carne relativ mare pentru mentinerea sanatatii. Un astfel de regim alimentar ne asigura in organism cantitati adecvate de vitamine liposolubile, vitamina C si fier.

 In ceea ce priveste necesarul de vitamine din complexul B, este nevoie de o suplimentare. Efectele nedorite ale consumului de carne (ex. boli ale articulatiilor) pot fi rezolvate prin consumul de plante cu efecte diuretice si antiinflamatoare, cum ar fi de exemplu patrunjelul si Yucca.

 De asemenea curcuma, hreanul si radacina de lemn dulce ofera ajutor in mentinerea sanatatii. Componentele produselor specifice acestei grupe sanguine asigura, prin vitaminele, mineralele si extractele de plante din compozitie, protectia necesara pentru o sanatate optima.

 Medicul american Peter J. D' Adamato a descoperit o legatura stransa intre tipuri de alimentatie si particularitatile generate de grupele sanguine. Plecand de la ideea ca obiceiurile alimentare al stramosilor nostri a avut un cuvint greu de spus in formarea si evolutia celor 4 grupe sanguine diferite, se presupune ca tot ceea ce contravine semnificativ particularitatilor generate de grupa noastra sanguina, poate fi daunator sanatatii.

 Pe baza acestor principii si in urma unor cercetari si studii, D’Adamo si echipa sa au stabilit nu numai tipul de alimentatie adecvata fiecarei persoane in functie de grupa sanguina, ci si starea de saturare cu vitamine si minerale a organismelor care se alimenteaza adecvat.

 Acesti cercetatori au indicat si suplimentele alimentare, precum si plantele cu actiune benefica asupra sanatatii, potrivite fiecarei grupe sanguine.

Produsele Vital 0 sunt multivitamine eficiente, adecvate acestei grupe sanguine, si care contin mai mult de 40 de substante active. Compozitia lor a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale grupei sanguine 0.

 In plus, contin plante care au un efect benefic asupra sanatatii si care actioneaza sinergic.

Prospect Vital 0 de la Calivita

Recomandari

Mod de administrare:

Activitate fizica (stimulare)
Adult (18-50 ani) - preventiv
Anemie
Astenie
Covalescenta
Cresterea rezistentei musculare
Imunitate scazuta
Malabsorbtie
Oboseala
Osteoporoza
Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)
Schizofrenie
Sterilitate

0-1-0
1-0-0
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

 Legenda: 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara, dupa mese

Continut:

Cantitate:

Beta caroten

1,2 mg

Vitamina C

60,0 mg

Vitamina B1

1,4 mg

Vitamina B2

1,6 mg

Vitamina B6

2,0 mg

Vitamina B12

1,0 mcg

Niacinamida

18,0 mg

Colina

20,0 mg

Inozitol

20,0 mg

PABA

5,.0 mg

Biotina

40,0 mcg

Acid pantotenic

5,0 mg

Acid folic

50,0 mcg

Rutina

4,0 mg

Bioflavonoid complex din lamai

4,0 mg

Hesperidin complex

5,0 mg

Betaina

10,0 mg

Iod

80,0 mcg

Calciu

100,0 mg

Magneziu

50,0 mg

Fier 

3,0 mg

Cupru

0,5 mg

Zinc

5,0 mg

Crom

20,0 mcg

Seleniu

15,0 mcg

Mangan

2,0 mg

Potasiu

20,0 mg

Molibden

80,0 mcg

Bor

50,0 mcg

Vanadiu

10,0 mcg

Nichel

30,0 mcg

Siliciu

1,0 mg

Glutation

5,0 mg

Cisteina

20,0 mg

Yucca

30,0 mg

Sofran de India (curcuma )

5,0 mg

Radacina de lemn dulce

10,0 mg

Frunza de patrunjel

50,0 mg

Prune

20,0 mg

Afine 

20,0 mg

Radacina de hrean

15,0 mg