Chromium Max (100 CAPSULE) - sa slabim sanatos

Chromium Max (100 CAPSULE) - sa slabim sanatos

Atunci cand nu respectam principiile nutritive, iar greutatea noastra corporala ajunge sa fie una necorespunzatoare, luam hotararea de a apela la o cura de slabire. Luand aceasta decizie, cura de slabire trebuie sa fie eficienta neputand fi conceputa fara consumarea unor suplimente alimentare care sa ajute la mentinerea sanatatii si a tonusului muscular!

Mai multe detalii


56,98 lei cu TVA

4 other products in the same category:

CHROMIUM MAX 500 MCG (100 CAPSULE)


Spune DA unei cure de slabire sanatoase!

 Pentru ca viata sa se desfasoare in conditii normale, organismul uman are nevoie de o cantitate de energie si factori nutritivi care sa-i fie furnizate zilnic prin aportul alimentar, in caz contrar, de exemplu atunci cand nu respectam principiile nutritive, iar greutatea noastra corporala ajunge sa fie una necorespunzatoare, luam hotararea de a apela la o cura de slabire. Luand aceasta decizie, cura de slabire trebuie sa fie eficienta neputand fi conceputa fara consumarea unor suplimente alimentare care sa ajute la mentinerea sanatatii si a tonusului muscular!

 Inaintarea in varsta si, de asemenea activitatile fizice intense, reprezinta cauzele principale in scaderea cantitatii de crom. Lipsa de crom duce la cresterea sensibilitatii la glucide, conducand ulterior la diabet zaharat, hipercolesterolemie si afectiuni cardiovasculare.

 Deficienta de crom, in cazul sportivilor, scade potentialul fizic si poate cauza intarzierea dezvoltarii musculare. Oamenii de stiinta, din rezultatele experimentelor efectuate, au dovedit ca aportul redus de crom incetineste evolutia organismului, scurteaza durata de viata si avantajeaza instalarea impotentei, in timp ce consumul unor suplimente alimentare cu continut de crom a condus la rezultate deosebite.

 Unii cercetatori au comparat un lot de soareci in al carui regim alimentar au introdus un continut bogat de crom, cu un alt lot ce nu a primit crom, constatand ulterior ca primul lot(cel care a primit crom) a trait mai mult cu 1 an decat celalalt lot (care nu a primit crom). In concluzie, acestia au demonstrat ca suplimentul de crom incetineste procesele de imbatranire. Ulterior, aceasta teorie a fost confirmata si de cercetarile din domeniul medicinii umane.

 Lipsa de crom accentueaza simptomele indeosebi la persoanele al carui consum de glucide este unul ridicat. Potrivit unor cercetari americane, 90% din oameni consuma, prin alimentatie, cu mult sub necesarul zilnic de crom (50-200 mcg), deoarece 80% din cantitatea de crom ingerata se pierde. In concluzie, solutia acestei probleme este aceea de a consuma suplimente alimentare bogate in acest microelement sub forma de picolinat de crom, o forma biologic activa a cromului

 Cromul este o substanta fundamentala care intervine in metabolismul proteinelor, lipidelor si al glucidelor. Prin intermediul insulinei, unul dintre cei mai importanti hormoni cu rol in dezvoltarea musculaturii, glucoza si aminoacizii necesari producerii de energie si sintezei proteice ajung la celule. Este mai putin cunoscut faptul ca, in lipsa cromului, insulina nu este capabila sa participe la metabolismul glucidic. S-a constatat ca sportivii care au consumat suplimente alimentare cu crom, timp de 6 saptamani, au pierdut 3,2 kg in greutate, pe cand la cei care nu au primit crom, scaderea in greutate a fost doar de 1 kg. Dat fiind faptul ca greutatea specifica a grasimilor din stratul adipos e mai mica decat a celei musculare, diferenta de 2,2 kg corespunde unei scaderi totale in greutate de peste 5 kg.

 Alaturi de o alimentatie rationala, un echilibru in regimul de munca-odihna si putina miscare, preparatele cu crom pot contribui la atingerea si mentinerea unei greutati corporale corespunzatoare, atat in cazul celor care tin cura de slabire, cat si al sportivilor. Prin reglarea in permanenta a glicemiei, cromul creste efectul insulinei, fixeaza rezervele de energie, contibuie la asimilarea aminoacizilor, accelereaza sinteza proteinelor si actioneaza favorabil in procesele metabolice. Toate acesta amelioreaza rezistenta la solicitari, posibilitatea de regenerare a organismului ducand la dezvoltarea performantei.
 Suplimentarea de crom, datorita capacitatii sale de a stabiliza nivelul de glucoza din sange, este extrem de utila in special in perioada initiala a bolii.

 Multumita efectului de sintetizare a proteinelor, cromul este indicat mai ales in cazul sportivilor, acesta ajutand la dezvoltarea musculaturii si la reducerea cantitatii de grasime din organism.

 Intr-un studiu realizat dupa o perioada de sase saptamani de antrenament, cu un consum zilnic de 200-400 mg picolinat de crom, s-a obtinut un rezultat de crestere a masei musculare cu 2,5 kg si o reducere de 3,2 kg a grasimii din organism. Cu acelasi program de antrenament dar fara administrarea de picolinat de crom, un alt lot a inregistrat o crestere a masei musculare de 1,8 kg, iar scaderea grasimii corporale de doar 1 kg. 

 In concluzie, la cei nu au primit suplimente cu crom, ameliorarea fizica neta a fost de jumatate fata de cea a lotului de studiu.

Atentie!

 Picolinatul de crom, nu este toxic si neprezentand reactii adverse,  poate fi folosit si in doze mari,

 Pentru diabetici este recomandata respectarea regimului alimentar si medicatia specifica impusa de medicul curant, chiar si in conditiile suplimentarii dietei zilnice cu picolinat de crom.

Forma activa.

 

Recomandari:

Mod de administrare:

Absorbirea si arderea grasimilor
Adult (18-50 ani) - preventiv
Diabet (reglare glicemie)
Obezitate
Persoane in varsta - preventiv

1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

O capsula contine: Picolinat de crom 500 mcg

Legenda : 1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz, si una seara