X SHAPE - aliatul tau in cura de slabire

X SHAPE - aliatul tau in cura de slabire

Lupta cu kilogramele in plus este una foarte grea, intotdeauna apelam la cure de slabire cat mai sigure, dar din pacate, de multe ori, acestea nu dau niciun rezultat. O cura de slabire nu trebuie niciodata realizata fara ajutorul unor exercitii fizice regulate, iar produsul Xshape consumat in paralel cu aceste exercitii si o dieta sanatoasa, te poate ajuta sa ajungi la greutatea optima dorita!

 

Mai multe detalii


117,37 lei cu TVA

4 other products in the same category:

X SHAPE


 Invinge lupta impotriva kilogramelor!


 XShape consumat in paralel cu un program adecvat de exercitii fizice, un mod sanatos de viata si o dieta sanatoasa, te poate ajuta sa ajungi la greutatea optima dorita.

 XShape contribuie la furnizarea unei cantitati adecvate de aminoacizi in organism, astfel ca putem evita pierderea masei musculare in timpul curelor de slabire.

 Componentele XShape iau parte la producerea substantelor esentiale din organism, care pot sprijini eficient reducerea masei corporale.

 Impreuna cu o alimen­tatie adecvata si cu un stil de viata activ si sanatosXShape poate sprijini eficienta oricarei cure de slabire cu rezultate pe termen lung. Prin urmare, XShape poate fi consumat de toti cei care doresc sa slabeasca si sa isi mentina greutatea obtinuta, pe timp lung fara compromisuri.

Aminoacizii

 Aminoacizii -au un rol esential in organismul uman. Proteinele noastre sunt compuse, in mare parte, din aminoacizi, acestia fiind insa necesari si pentru sinteza altor substante, de exemplu a unor hormoni.

 Aminoacizii -ajuta la mentinerea echilibrului acido-bazic si a numeroaselor functii din organism, printre care si cea musculara.
In cazul scaderii in greutate fie prin o cura de slabire sau alta metoda, un aport adecvat de aminoacizi are o importanta deosebita.

 Complexele de aminoacizi te pot ajuta sa NU pierzi din greutate prin pierderea apei din organism sau a masei musculare in timpul curelor de slabire!

Cromul din XShape

 XShape contine crom, care, sprijinind efectele insulinei produse in organism, si poate influenta metabolismul carbohidratilor, proteinelor si grasimilor, reducand astfel pofta de dulciuri.

 Picolinatul de crom este o legatura organica, ce ajuta la utilizarea mai adecvata a cromului in organism.

 Vitaminele B din XShape sprijina metabolismul carbohidratilor, grasimilor si proteinelor, ii timp ce vitamina C, datorita efectelor sale antioxidante excelente, ne protejeaza celulele de efectele daunatoare ale radicalilor liberi.

  Administrare XShape:

Se administreaza cate o capsula de XShape zilnic sau conform recomandarilor.

Continut Xshape 1 capsula:

 

L-arginina

L-lizina

L-glutamina

L-ornitina 

L-fenilaianina

L-carnitina

L-tirozina

Vitamina C

Niacina

Vitamina B6

Crom (picolinat de crom)

136,6 mg

133,2 mg

106,6 mg

77,0 mg

66,6 mg

50,0 mg

46,6 mg

33,3 mg

6.6 mg

1,0 mg

46,6 mc