Ceaiuri antiastmatice

Ceaiuri antiastmatice

Ceaiuri medicinale pentru inlaturarea crizelor astmatice, afectiune a aparatului respirator, care se caracterizeaza prin crize de sufocare provocate de imposibilitatea evacuarii aerului din plamani, din cauza stramtorarii bronhiilor mici.

Mai multe detalii


0,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc

21 other products in the same category:

Acesta este un articol nu un produs.


Ceaiuri antiastmatice

 

Ceaiuri medicinale pentru inlaturarea crizelor astmatice, afectiune a aparatului respirator, care se caracterizeaza prin crize de sufocare provocate de imposibilitatea evacuarii aerului din plamani, din cauza stramtorarii bronhiilor mici.

 

I. Se amesteca frunze de podbal - 25 g cu coada soricelului - 25 g si flori de nalba - 25 g si cu flori de levantica tot 25 g. Se prepara o infuzie dintr-o lingura din acest amestec la 250 ml de apa.

Administrare: Se urmeaza o cura de 10 zile, administrandu-se cate o cana de ceai incalzit de mai multe ori pe zi. 

 

 

II. Se pun impreuna frunze de izma in cantitate de 20 g cu coada soricelului 60 g impreuna cu radacina de valerina 20 de grame. Din acest amestec se pune o lingurita la 250 ml de apa clocotita si se lasa in repaos 10 – 20 minute. Cand ajunge la o temperatura baubila se strecoara si se utilizeaza.

Administrare: se bea cate o cana de cea de trei ori pe zi.

 

 

III. Se prepara un amestec din: 30 g parti aeriene cimbru, 25 g parti aeriene cimbrisor de camp, 15 g fructe de fenicul, 15 grame frunza de podbal, funza de nalba 25 g si radacina de podbal 25 grame. Se utilizeaza sub forma de infuzie, 1 lingura de amestec la 250 ml apa.

Administrare: se beau 3 cani pe zi.

 

 

IV. Flori de soc 25 g, cu parti aeriene de trei frati patati25 g, impreuna cu frunze de patlagina 25 g si cu 25 g frunze de vasc, toate maruntite, se amesteca omogen. Din acest produs rezultat se prepara un macerat la rece, cu 1 lingurita amestec la 250 ml apa. Dupa perioada de opt ore, se strecoara.

Administrare: se consuma, incalzit, pana la 4 ceaiuri pe zi.

 

 

V. 50 de grame frunze de vasc, amestecate cu 50 g, parti aeriene cimbru, maruntite. Se prepara un macerat dintr-o lingurita de produs la o cana de apa.

Administrare: se administreaza, strecurate si incalzite 2 – 3 cani pe zi.

 

VI. Se prepara o mixtura din radacina de ciubotica cucului 10 g, cu flori de ciubotica cucului 15 g, impreuna cu frunze de podbal 30 grame, si samanta de in 30 g. Se utilizeaza intern sub forma de infuzie, maruntite bine 1 lingurita jumatate la 250 ml apa (intregi, 1 lingura si jumatate).

Administrare: se administreaza, strecurate si incalzite 2 – 3 ceaiuri pe zi.

 

Produse Calivita recomandate:

- Mega Protect 4 Life - ginkgo biloba si antioxidanti

- Vitamina C Plus Flavonoide – vitamina C din macese, cu bioflavonoide

- Coenzima Q 10 (90 capsule) – sanatatea incepe de la celule

- Protect 4 Life (90 tablete) - ginkgo biloba si antioxidanti 

- Omega 3 Concentrate (100 capsule gelatinoase) - ulei de peste

- Virago (90 tablete) - protectie naturala impotriva infectiilor

 

- Recoltare, conservare, moduri de utilizare si preparare a plantelor medicinale.