Ceaiuri antidiabetice

Ceaiuri antidiabetice

Diabetul zaharat este cea mai frecventa boala endocrina si se caracterizeaza prin valori crescute ale glicemiei (glucoza in sange), de peste 100 mg/l. Boala poate afecta toate categoriile de varsta.

Mai multe detalii


0,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc

21 other products in the same category:

Acesta este un articol nu un produs.

 Ceaiuri antidiabetice

 

 Putem spune ca diabetul este o afectiune cronica caracterizata printr-un nivel ridicat de glucoza in sange.
Diabetul zaharat este cea mai frecventa boala endocrina si se caracterizeaza prin valori crescute ale glicemiei (glucoza in sange), de peste 100 mg/l.
Boala afecteaza toate categoriile de varsta si se poate clasifica astfel: 
a) diabet tipul I sau insulino-dependent, mai frecvent la copii si tineri;
b) diabet tipul II sau noninsulino-dependent, intereseaza persoanele mature, de peste 40 de ani.

Cateva produse vegetale au dovedit capacitatea de a ajuta in tratamentul impotriva diabetului. Cateva retete folosite in terapia acestei afectiuni sunt:

 

I. Se gateste o infuzie din amestecul de urmatoarele plante: 65 grame frunza de afin, frunza de urzica 15 grame, frunze de mesteacan 25 g si 35 grame pastai de fasole fara seminte (boabe). Se utilizeaza o lingura de amestec rezultat la o cana de apa clocotita.

Administrare: Se consuma 1 cana de ceai caldut, de 3 ori pe zi, inainte de mese. 

 

II. Cu uz intern se pregateste o infuzie de 60 g de pastai de fasole fara seminte in amestec cu frunze de afin 40 g, 2 linguri de amestec adaugate la 500 ml apa clocotita. Se lasa la infuzat timp de 10 minute apoi se strecoara.

Administrare: se utilizeaza band cate o cana de ceai fierbinte, de trei ori pe zi inainte de mesele principale.

 

III. Se prepara un amestec din: pastai de fasole fara boabe 30 g amestecate cu frunze de afin 40 grame si cu fructe de ienupar 20 g. Se pune o lingura de amestec rezultat la 250 ml de apa clocotita lasand-o sa infuzeze 10 minute. Se strecoara.

Administrare: se administreaza inainte de mesele principale cate o cana inainte de fiecare masa.

 

IV. Decoct: se pun la fiert 2 linguri de pastai de fasole fara boabe intr-o jumatate de litru de apa si se fierb pana lichidul scade la o cana.

Administrare: se ia cate o ceasca cu ceai caldut cu o jumatate de ora inaintea meselor.

 

V. Sub forma de infuzie se utilizeaza intern. Infuzia se prepara din:

- samanta de in45 g

- frunze de podbal25 g

- frunze de merisor25 g

- fructe de fenicul10 g

- fructe de coriandru10 g

- fructe de ienupar15 g

Se pune o lingura de amestec final in 250 ml apa clocotita.

Administrare: se consuma 1 cana de ceai caldut, 3/zi inainte de mesele principale.


Produse Calivita recomandate in afectiunea diabet:

 

- Aparat de filtrare, tratare si ionizare a apei Aquarion, apa vie, apa moarta

 

- Chelated Zinc (100 tablete) – zinc chelatat pentru o absorbtie optima

- Lutein – pentru ochi sanatosi

- Ginkgo XC - extract de ginkgo biloba

- Menopausal Formula (135 capsule) – recomandat in tratamentul simptomelor menopauzei

- Sublingual Coenzima Q10 - incetineste procesul de imbatranire

- Rhodiolin, trandafirul muntilor - pentru un psihic puternic

- Lutein Plus – pentru problemele oculare

- Virago (90 tablete) - protectie naturala impotriva infectiilor

- Paraprotex - protectie impotriva parazitilior

- Beta Carotene - un surplus necesar de vitamina A

- Mega Zinc (100 tablete) – o viata sexuala implinita

- Coenzima Q 10 (90 capsule) – sanatatea incepe de la celule

- Nopalin - slabeste sanatos, regleaza metabolismul

- Mega Protect 4 Life - ginkgo biloba si antioxidanti

- Meal Time Digestive Enzymes – pentru o digestie perfecta

- Zenthonic (946 ml) - tonic general

- Pro Selenium (60 tablete) – aportul necesar de seleniu

- Senior Formula (90 tablete) – sanatate la varsta a treia

 

Recoltare, conservare, moduri de utilizare si preparare a plantelor medicinale.