Ceaiuri antisclerotice

Ceaiuri antisclerotice

Scleroza  este o afectiune neurologica cronica, care afecteaza sistemul nervos central, in mod special creierul, maduva spinarii si nervii optici. Scleroza multipla poate provoca dificultati in forta si controlul muscular, tulburari de vedere, de echilibru, ale sensibilitatii si tulburari ale functiilor mentale.

Mai multe detalii


0,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc

21 other products in the same category:

Acesta este un articol nu un produs.

 Ceaiuri antisclerotice

 

Scleroza  este o afectiune neurologica cronica, care afecteaza sistemul nervos central, in mod special creierul, maduva spinarii si nervii optici. Scleroza multipla poate provoca dificultati in forta si controlul muscular, tulburari de vedere, de echilibru, ale sensibilitatii si tulburari ale functiilor mentale. Scleroza se caracterizeaza prin intarirea unor tesuturi sau chiar a unui organ datorita unui proces de inflamatie sau hiar a medicatiei. Cateva ceaiuri fitoterapeutice pentru ameliorarea sau prevenirea sclerozei sunt:

 

I. Se prepara din 10 g flori de vasc cu 10 g catei de usturoi si 10 grame flori de paducel un macerat la rece, utlizand 1 lingurita din materialul vegetal obtinut la 250 ml apa.

Administrare: se beau 2 – 3 cani pe zi. 

 

II. Se pun impreuna flori de arnica 10 g, cu flori de musetel 10 grame, cu frunze de roinita 10 grame, amestecate cu 15 g de fructe de paducel si radacina de valeriana 25 g si cu frunze de vasc 15 grame. Dintr-o lingura de amestec adaugata la 250 ml apa clocotita se prepara o infuzie. Se strecoara dupa infuzare.

Administrare: se consuma 2 – 3 pe zi.

 

III. Din amestecul de flori de arnica 10 g, cu radacina de osul iepurelui 10 g, cu frunze de roinita 25 de grame si cu fructe de anason 5 g, se pregateste o infuzie in cantitate de 5 grame produs finit la 250 ml apa.

Administrare: se consuma o cana de ceai pe dutata unei zile.

 

IV. 20 de grame frunze de vasc, se pun la macerat la rece in 250 ml apa, timp de 8 ore dupa care se strecoara.

Administrare: se beau incalzite 2 – 3 ceaiuri pe zi.

 

V. 15 grame bulbi de usturoi, cu 10 g frunze de vasc, impreuna cu 10 g flori de paducel si cu parti aeriene de coada calului 10 g , se amesteca temeinic. Dintr-o lingurita de amestec la 1 cana de apa se prepara un decoct, fiert timp de 10 – 20 minute.

Administrare: se strecoara si consuma caldut, 2 cani pe zi – dimineata si seara inainte de culcare.

 

VI. Se amesteca bine flori de arnica 10 g, cu parti aeriene in cantitati de 50 de grame fiecare, din coada soricelului si sunatoare. Se pregateste o infuzie adaugand la 1 cana de apa 1 lingurita de amestec.

Administrare: se bea 1 cana pe zi.


Produse Calivita recomandate pentru scleroza:

- Omega 3 Concentrate (100 capsule gelatinoase) - ulei de peste

- Sublingual Coenzima Q10 - incetineste procesul de imbatranire

- Strong Bones Plus (100 capsule) - pentru oase sanatoase

- Strong Bones Plus (100 capsule) – pentru oase sanatoase

 

- Stress Management B - complex vitaminic B pentru o viata mai putin stresata

- Melatonin - antioxidant puternic

 

Recoltare, conservare, moduri de utilizare si preparare a plantelor medicinale.