Ceaiuri carminative

Ceaiuri carminative

Ceaiurile medicinale carminative sau retetele naturiste carminative cu plante medicinale sunt preparatele in masura sa calmeze durerile abdominale, sa favorizeze eliminarea gazelor si sa reduca spasmele digestive si balonarile.

Mai multe detalii


0,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc

21 other products in the same category:

Acesta este un articol nu un produs.

 Ceaiuri carminative

 

Ceaiurile medicinale carminative sau retetele naturiste carminative cu plante medicinale sunt preparatele in masura sa calmeze durerile abdominale, sa favorizeze eliminarea gazelor si sa reduca spasmele digestive si balonarile. Cateva preparate naturiste sunt:

 

I. Se prepara un amestec ce contine cate 10 grame din urmatoarele plante: fructe de chimion, fructe de fenicul, frunze de menta, si parti aeriene de tintaura si coada soricelului. Din acest amestec se pune 1 lingurita de produs la 250 ml de apa si se pregateste o infuzie.

Administrare: Se consuma 1 jumatate de cana de ceai incalzit cu 1 jumatate de ora inainte de mesele principale ale zilei.

 

II. Cate 20 de grame din frunze de roinita si frunze de tintaura se mixeaza cu cate 10 grame de fructe de chimion si fructe de fenicul. Infuzie: 1 lingura de produs la 1 cana de apa.

Administrare: se beau 2 – 3 cani pe zi.

 

III. Se amesteca 20 de grame radacina de valeriana cu 15 grame flori de musetel si cu 20 de grame frunze de menta, impreuna cu 10 g fructe de chimion. Din acest amestec se prepara o infuzie astfel: se pune o lingura de amestec la 250 ml apa clocotita si se lasa la infuzat timp de 15 – 20 minute, dupa care se strecoara.

Administrare: se consuma 2 – 3 cani de ceai incalzit pe zi.

 

IV. Se pregateste o infuzie de amestec din cate 10 grame din urmtoarele plante: fructe de chimion, fructe de fenicul, fructe de coriandru si fructe de anason. Se pune o lingurita la o ceasca de ceai.

Administrare: se administreaza cca 500 ml de ceai pe zi treptat.

 

V. 10 g fructe de fenicul, cu 10 grame fructe de chimion, impreuna cu 15 grame parti aeriene de coada racului se amesteca bine. Se pregateste o infuzie din 2 linguri de amestec adaugate la 750 ml apa.

Administrare: se beau 2 cani de ceai pe zi.

 

VI. Se prepara o mixtura de plante din cate 20 de grame de frunze de roinita, frunze de menta impreuna cu 30 de grame flori de musetel. Din acest produs se prepara o infuzie: 2 linguri la 250 ml apa.

Administrare: se ia dupa fiecare masa, o cana de ceai incalzit.

 

VII. Se prepara o infuzie din 250 ml apa cu o lingurita din urmatorul amestec de produse vegetale – cate 20 de grame din fiecare: fructe de anason, fructe de fenicul, frunze de roinita si radacina de angelica.

Administrare: se administreaza 1 cana de 3 ori pe zi dupa mesele principale.


Produse Calivita recomandate pentru afectiunile digestive:

- Meal Time Digestive Enzymes – pentru o digestie perfecta

- Digest Ease (100 tablete) - pentru o digestie usoara

- Digestive Enzymes (100 tablete) - enzime digestive

- Probio Balance - probiotice pentru flora intestinala

- Strong Bones Plus (100 capsule) – pentru oase sanatoase

- Senior Formula (90 tablete) – sanatate la varsta a treia

- Acidophilus with Psyllium (100 capsule) - probiotice pentru flora intestinala

- Samburex (100 tablete) - esenta de soc negru

- Iron Plus (100 tablete) – surplusul de fier de care ai nevoie

 

- Stress Management B - complex vitaminic B pentru o viata mai putin stresata

- Ac-zymes (100 capsule) - probiotice calivita pentru flora intestinala

 

Recoltare, conservare, moduri de utilizare si preparare a plantelor medicinale.