Ceaiuri hipotensive (hipotonice)

Ceaiuri hipotensive (hipotonice)

Preparatele hipotensive sunt acele produse care prin prisma proprietatilor active pe care le contin, au ca efect micsorarea tensiuni arteriale pentru a o aduce la valorile ei normale.

Mai multe detalii


0,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc

21 other products in the same category:

Acesta este un articol nu un produs.

 Ceaiuri hipotensive (hipotonice)

 

Preparatele hipotensive sunt acele produse care prin prisma proprietatilor active pe care le contin, au ca efect micsorarea tensiuni arteriale pentru a o aduce la valorile ei normale. Cateva ceaiuri medicinale sunt:

 

I. Se pun impreuna cate 20 de grame din urmatoarele plante:

- frunze si ramuri tinere de vasc

- catei de usturoi

- frunze de mesteacan

Din acest amestec se pune 1 lingurita de plante la 250 ml apa si se prepara o infuzie.

Administrare: se consuma 3 ceaiuri pe zi.

 

 

II. Se prepara o infuzie din 10 grame de flori si frunze de paducel, puse la o cana de apa clocotita si lasate sa infuzeze timp de 10 minute. Se strecoara si se bea caldut cu sorbituri mici.

Administrare: se beau 2 ceaiuri pe zi.

 

 

III. O infuzie din 20 grame de frunze si ramuri tinere de vasc si 20 grame de flori de paducel, o lingura la 250 ml apa clocotita, se lasa la repaos timp de 10 minute. Se strecoara.

Administrare: se administreaza 1 cana de ceai caldut de 2 ori pe zi.

 

 

IV. Se prepara o mixtura vegetala din cate 20 de grame din urmatoarele plante:

- frunze de vasc cu ramurele tinere

- catei de usturoi

- flori de paducel

- parti aeriene de coada calului.

Se pregateste o infuzie dintr-o lingura de produs finit la un pahar de apa clocotita.

Administrare: se consuma, incalzit, 2 cani de ceai pe zi, dimineata si seara.


Produse Calivita recomandate pentru hipotensiune arteriala:

- Noni Liquid (946) - sirop de regele fructelor

- Evening Primrose Oil 500 mg - ulei de primula

- Panax Ginseng (100 tablete) - ginseng, radacina vietii

 

Recoltare, conservare, moduri de utilizare si preparare a plantelor medicinale.