Ceaiuri impotriva viermilor intestinali

Ceaiuri impotriva viermilor intestinali

Infestarea cu viermi intestinali se produce cel mai adesea la copii, locurile colective – gradinita, scoala, parcuri – fiind propice raspandirii parazitilor datorita obiceiurilor neigienice ale copiilor de a pune mainile pe orice si de a le duce la gura mai apoi.

Mai multe detalii


0,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc

21 other products in the same category:

Acesta este un articol nu un produs.

 Ceaiuri impotriva viermilor intestinali

 

Infestarea cu viermi intestinali se produce cel mai adesea la copii, locurile colective – gradinita, scoala, parcuri – fiind propice raspandirii parazitilor datorita obiceiurilor neigienice ale copiilor de a pune mainile pe orice si de a le duce la gura mai apoi. Va prezentam mai jos cateva retete cu plante pentru eliminarea viermilor si altor paraziti intestinali.

 

I. Se prepara un macerat scurt din 8 – 14 g catei de usturoi la o cana de apa. Usturoiul maruntit se lasa cu apa rece peste el timp de 2 – 3 ore. Dupa aceasta perioada se strecoara.

Administrare: Se utilizeaza extern, sub forma de clisma, de 2 ori pe zi. Se indica in oxiuriaza.

 

II. 25 de grame de parti aeriene pelin se pregatesc sub forma de infuzie adaugand aceasta cantitate la 1 jumatate de litru de apa clocotita si se lasa maximum 15 minute la dospit.

Administrare: Se strecoara si se utilizeaza extern, sub forma de clisma, 1 pe zi.

 

 

III. Se prepara un amestec din 10 grame parti aeriene de pelin cu 30 de grame seminte de dovleac decorticate sub forma de infuzie. Infuzia se face utilizand cantitatea de amestec la 750 ml apa.

Administrare: se beau 2 - 3 cani pe zi, in mod fractionat.

 

 

IV. Se pregateste un decoct din 20 g iarba de pelin si 20 grame scoarta de crusin, in cantitati de 2 lingurite de amestec de plante la 250 ml apa.

Administrare: se administraza o cana de decoct dimineata pe nemancate.

 

Produse Calivita recomandate:

- Paraprotex - protectie impotriva parazitilior

 

- Aparat de filtrare, tratare si ionizare a apei Aquarion, apa vie, apa moarta