Beauty Formula - fumusete naturala venita din interior

Beauty Formula - fumusete naturala venita din interior

Componentele produsului Beauty Formula redau elasticitatea si prospetimea pielii, ofera stralucire parului, fac unghiile puternice si rezistente. Cand au fost selectate substantele active ale acestui produs, s-au utilizat doar legaturi organice, a caror utilizare si absorbtie este mult mai usora decat la cele anorganice.

Mai multe detalii


110,33 lei cu TVA

9 other products in the same category:

Beauty Formula

supliment alimentar pentru sanatatea pielii, parului si unghiilor

 

 Fete palide, par lipsit de stralucire, unghii friabile? Este momentul sa ne reinnoim atat in interior cat si la exterior. Si noi putem stralucii de frumusete si bucurie!

 Chiar daca in gama Calivita produsele pentru ingrijirea parului si pielii exista de multa vreme, lansam acum un produs complex, in care am inclus substante active in special concepute pentru mentinerea sanatatii parului, pielii si a unghiilor. Beauty Formula este un supliment alimentar nou si deosebit, care contine un amestec de vitamine, minerale, aminoacizi, colagen si extracte din plante.

 Una din principale componente ale produsului este siliciul, care se gaseste partial sub forma de siliciu propriu zis si partial ca unul din ingredientele active ale cozii calului, planta utilizata sub forma de extract. 

 Siliciul se gaseste in corpul uman in special in tesuturile conjunctive, prin urmare ajuta la mentinerea elasticitatii fibrelor de colagen ale pielii si este necesar pentru protejarea structurii parului si a unghiilor, reprezentand deasemenea un constituient important al incheieturilor si tendoanelor. 

 Deorece are un efect deosebit de benefic asupra elasticitatii si aspectului sanatos al pielii si, in acelasi timp creste rezistenta parului si a unghiilor, care o materie prima frecvent utilizata in multe procese moderne de infrumusetare.

 Aminoacizii cu sulf, chiar cum ar fi L-cisteina si L-metionina, care se afla in compozitia produsului, sunt elemente constitutive ale proteinelor (keratina) care formeaza circa 95% din par, prin urmare contribuie senificativ la mentinerea structurii sanatoase a podoabei capilare. Se pot utiliza rezultate excelente in cazul parului lipsit de stralucire si friabil si infruneteaza pozitiv elasticitatea pielii, precum si structura unghiilor.

 Al treilea grup principal de substante active din Beauty Formula este reprezentat de vitamine.Vitaminele A, B2, B3, C, pe langa alte multe efecte benefice, sunt responsabile de mentinerea structurii sanatoase a parului, pielii si unghiilor. Vitamina B6 ajuta la mentinerea metabolismul proteinelor, in timp ce vitamina B12, printre altele, joaca un rol important in procesele producatoare de energie.

 Pe langa vitamine, Beauty Formula contine si o serie de extracte din plante, cum ar coada calului si urzica, precum si numeroase minerale.

 Iodul este un microelement important nu doar pentru glanda tiroida, ci si pentru par, piele si unghii. Zincul, pe langa faptul ca sprijina sistemul imunitar, ajuta si la mentinerea structurii sanatoase a pielii, in timp ce cuprul protejeaza pigmentarea normala a parului si a pielii.

 Componentele produsului Beauty Formula redau elasticitatea si prospetimea pielii, ofera stralucire parului, fac unghiile puternice si rezistente. Cand au fost selectate substantele active ale acestui produs, s-au utilizat doar legaturi organice, a caror utilizare si absorbtie este mult mai usora decat la cele anorganice.

Prospect Beauty Formula de la Calivita


O tableta de Beauty Formula contine:

- colagen hidrolizat ......................... 100 mg

- L-metionina ..................................100 mg

- extract de coada calului ................. 90 mg

- L-cisteina ..................................... 77 mg

- extract de urzica ........................... 40 mg