Lotiunea Hand & Body - pentru protectia zilnica a pielii

Lotiunea Hand & Body - pentru protectia zilnica a pielii

Lotiunea pentru ingrijirea mainilor si corpului are un puternic efect anti-imbatranire si confera pilei senzatia de catifelare. Lotiunea protejeaza sanatatea pielii zi de zi. Hand & Body Lotion este recomandata pentru toate tipurile de piele si pentru toti membrii familiei.

Mai multe detalii


57,64 lei cu TVA

9 other products in the same category:

Hand & Body Lotion

 lotiune pentru corp si maini

 Aceasta noua lotiune este rezultatul unor cercetari amanuntite si a fost realizata cu ajutorul unora dintre cele mai moderne tehnici folosite in cosmetica, pentru a oferi pielii frumusete si sanatate.

 Lotiunea pentru ingrijirea mainilor si corpului are un puternic efect anti-imbatranire si confera pielii senzatia de catifelare. Lotiunea protejeaza sanatatea pielii zi de zi.

 Hand & Body Lotion este recomandata pentru toate tipurile de piele si pentru toti membrii familiei. Aceasta lotiune este recomandat a se aplica zilnic dupa baie sau cand ne spalam ocazional.

Ingrediente continute in lotiunea Hand & Body Lotion de la Calivita

Extractul de ulei de masline Squakabe ofera pielii flexibilitate, are un puternic efect hidratant si in acelasi timp incetineste imbatranirea pielii.

Vitamina E este un antioxidant eficient ce realizeaza o protectie impotriva radicalilor liliberi, incetineste procesele de degradare a tesuturilor datorita procesului de imbatranire. Pe langa aceasta are un efect natural hidratant si antiinflamator.

Vitamina B5 hraneste pielea, impiedica aparitia acneei, are un efect de protejare a tegumentelor si regenereaza epiderma, combate efectele negative ale stress-ului. Vitamina B5 favorizeaza mentinerea structurii si functionalitatii normale a epidermei.

Bisabololul este o substanta cu proprietati bactericide si antimicotice si ofera si efect calmant asupra pielii. Bisabololul este obtinut din musetel si face parte din clasa sesquiterpenenoidelor naturale.

Siliconul din compozitie lotiunii Hand & Body Lotion confera senzatia de catifelare. 

Efectele pe care lotiunea Hand & Body Lotion le are:

- efect antibacterian la nivel epiderm

- efect antiperspirant

- in arsuri ale pielii, piele uscata

- in dermatite si dermatoze

- efect dezinfectant la nivelul epidermii

- in eczeme

- diminuare riduri

- scabie
- insolatie  

Mod de utilizare Hand & Body Lotion de la Calivita

 Lotiunea este recomanda pentru toti membrii familiei pentru a fi folosita zilnic dupa baie sau spalatul ocazional.

 Se va acorda atentie sporita zonelor mai aspre sau deshidratate. Daca pe epiderma exista dermatite, eczeme, arsuri, riduri etc.

Modalitate de prezentare:

 Lotiunea Hand & Body Lotion este ambalata in recipiente de 1000 ml si este prevazuta cu o pompa de dozaj revolutionara.