Tratamente Naturiste Cu Produse 100% Naturale

Tratamente Naturiste Calivita

 Tratamente Naturiste


 Produsele Calivita sunt utilizate in tratamentele pentru afectiuni ale aparatului respirator, aparatului digestiv, ale sistemului nervos, afectiuni dermatologice, boli de nutritie si metabolism.

 Este aproape imposibil sa contracaram efectele negative ale mediului, efecte care s-au amplificat semnificativ in ultimele decade, fara o suplimentare cu produse naturale, vitamine, minerale, oligoelemente  etc.

 Poluarea aerului si a apei, tulburari digestive cauzate de alimentele semipreparate, fumatul, medicatia excesiva, consumul de bauturi alcoolice  si de cafea au ca rezultat o necesitate sporita de vitamine, minerale, oligo-elemente si antioxidanti, insa alimentatia noastră contine cantitati din ce in ce mai reduse din acesti  micronutrienti indispensabili organismului, fata de acum cateva zeci de ani.

 In consecinta este important sa completam aceste carente ale alimentatiei zilelor noastre si sa sprijinim functionarea normala a organismului cu produse naturiste, de alimentatie moderna, capabile de a mentine un stil de viata sanatos.
 Suplimentele naturiste calivita, continua sa ajute milioane de oameni sa-si recapete echilibrul normal al unui sistem imunitar secatuit astfel incat sa poata fi activat procesul de autovindecare, si sanatatea restabilita. 

Plante medicinale

 Plantele medicinale, cunoscute si ca ierburi vindecatoare, sunt unele dintre cele mai vechi metode de ingrijire a sanatatii inca din timpuri stravechi.

 Ca si culturi contemporane de pe intreg mapamondul, civilizatiile primitive se bazau in special pe ierburi pentru vindecare.

 De fapt Organizatia Mondiala a Sanatatii apreciaza ca 80% din populatia globului continua sa foloseasca terapii traditionale, care in mare majoritate se bazeaza pe plante.
 In tara noastra au fost identificate peste 3600 de specii de plante superioare din care aproximativ 10% sunt folosite de medicina noastra, atat cea alopata cat si cea traditionala, empirica.

De ce ar trebui sa iau suplimente?

noni tratamente naturale Daca dieta dumneavoastra este saraca in substante hranitoare organismul va prezenta deficit de o serie de vitamine, minerale si alti nutrienti. Primul lucru pe care trebuie sa va intrebati este, imi pot imbunatatii dieta astfel incat sa sa pot acoperi necesarul de nutrienti? Daca acest lucru nu este posibil, atunci suplimentarea cu multi vitamine/minerale va poate veni in ajutor.
noni tratamente naturale Daca suferiti de o afectiune, mai ales pe o perioada mai lunga de timp, este posibil ca rezervele de anumite substante nutritive sa fie epuizate. De exemplu
vitamina D este frecvent deficiara la bolnavi, in parte din cauza lipsei de expunere la razele solare, principalul factor pentru sinteza acestei vitamine in organism.
noni tratamente naturale Daca doriti sa imbunatatiti un parametru de sanatate in special, puteti descoperi ca unele dintre aceste suplimente pot avea efecte benefice in acest sens. Spre exemplu, este cunoscut faptul, ca extractul de
Ginkgo biloba ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, un factor esential pentru functionarea intreg organismului, aportul de fier poate ajuta la o mai buna oxigenare iar vitamina C este un antioxidant extraordinar care imbunatateste si sistemul imunitar.
noni tratamente naturale Inaintea si in timpul perioadei de sarcina o suplimentare cu nutrienti poate duce la rezultate mai bune. Exemplul cel mai cunoscut este suplimentarea cu
acid folic. Acest lucru face ca sa existe mai putine sanse ca fatul sa dezvolte defecte de tub neuronal si scade riscul de aparitie a spina bifida.
noni tratamente naturale Fumatorii si persoanele care consuma alcool in cantitati mari sunt mult mai predispuse la a avea deficit de anumite substante nutritive. Spre exemplu fumatul reduce cantitatea de vitamina C (o tigara poate distruge 25 pana la 100 mg de vitamina C) si carotenoide in organism pe cand consumul de alcool reduce cantitatea de vitamine din complexul B.

Ce sunt produsele Calivita

 CaliVita International, utilizand cele mai recente descoperiri in domeniul nutritiei moderne, imbinate cu preparate si retete medicinale traditionale, dintre cele mai eficiente, apartinand unor culturi diferite cu vechime de sute sau chiar mii de ani, a dezvoltat suplimente alimentare de cea mai inalta calitate, care ajuta la contracararea efectelor devastatoare ale mediului la adresa sanatatii.
 Acest tratament naturist, care necesita consumul adecvat si regulat, este o parte indispensabila a unui stil de viata modern, sanatos, dinamic. Oferindu-va o gama larga (peste 100 produse) de suplimente naturale de cea mai buna calitate, produsele CaliVita sunt fabricate dupa cele mai inalte standarde ale calitatii. 

 Aceasta imbinare a stiintei si traditiei este ceea ce face ca linia de produse naturiste CaliVita sa fie cu adevarat unica.
 Produsele naturiste Calivita, prin substantele active pe care le contin (obtinute pe cale 100% naturala) sunt utilizate in toata lumea pentru prevenirea, ameliorarea si tratarea afectiunilor si disfunctiilor organismului fiind recomandate de asemenea si in restabilirea si intarirea sistemului imunitar.


 Acest site va pune la dispozitie o gama diversificata de produse naturiste, care se adreseaza intregii familii si tuturor categoriilor de virsta, si afectiuni de la A la Z precum si modalitati de prevenire si tratament a disfunctiilor organismului impreuna cu articole interesante despre diete naturiste, retete pentru slabire, ingrasare, precum si articole detaliate despre produsele noastre.